Melegpropaganda indul az óbudai óvodákban

A cikkben megsértettük a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány jóhírnevét azzal, hogy róla valótlanságot híreszteltünk, a jogsértésért elnézést kérünk.

Gyermekvédelmi programba bújtatott LMBTQ-lobbitevékenység veszi kezdetét az óbudai óvodákban – írja a Magyar Nemzet.

A gyermekvédelmi tevékenységbe LMBTQ-propagandát is beemelő Hintalovon Alapítvánnyal karöltve valósítja meg programját Óbuda önkormányzata – írja a Magyar Nemzet. A lap rámutat: az érzékenyítést a DK által delegált polgármester, Kiss László, valamint a Momentum LMBTQ-munkacsoportját is vezető alpolgármester, Turgonyi Dániel tűzték zászlajukra.

A lap rámutat: bár legújabb lépéseit az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat mint gyermekvédelmi tevékenységet mutatja be, munkájukban az a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány a partnerük, melynek bújtatott és nyílt lobbitevékenységeire már sokszor és sokan felhívták a figyelmet. A Magyar Nemzet az obudaihirek.blog.hu írása nyomán arra is felhívja a figyelmet, hogy a Hintalovon üzemelteti a www.yelon.hu oldalt, amely többek között arra tanítja a gyerekeket és a szülőket, hogy „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”, illetve

borzongató részletességgel tájékoztatja őket a nemváltással vagy éppen az azonos nemű párok közötti szexuális aktussal kapcsolatos témákról.

Az újság kitér arra is: a Hintalovon Alapítvány jelenleg a Háttér Társaság a Melegekért szervezettel együttműködve vidéki iskolákban terjeszkedik. A két szervezet sorra keresi meg az önkormányzatokat és iskolákat együttműködés reményében.

 

Kapcsolódó írásaink: 

Az Óperenciás genderen is túl? V-nap különkiadás Schittl Eszterrel és Rétvári Bencével

Óriási összefogás: már 70 ezren tiltakoznak az LMBTQ-mesekönyv ellen

Iratkozzon fel hírlevelünkre