Korózs inkább a kamuvideóit vizsgálgassa!

Korózs jobban teszi, ha saját "kamuvideóit" vizsgálgatja - reagált a Fidesz a parlament népjóléti bizottsága szocialista elnökének hétfői közleményére. Korózs Lajos előzőleg arról írt, hogy vizsgálja parlamenti bizottság a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatos kormányzati döntéseket annak érdekében, hogy a tanulságokat levonva az ország felkészültebb legyen egy esetleges második hullámban. A Fidesz erre úgy reagált, a koronavírus-járvány jelenleg is tart, sok országban most is százak betegszenek és halnak meg.

Magyarország a sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudta kerülni a tömeges megbetegedéseket – tették hozzá. A kormánypárt szerint mindezt ráadásul úgy sikerült elérni, hogy a baloldal kezdettől akadályozta a védekezést: nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a gyors döntéseket megalapozó veszélyhelyzet elrendelését, a járvány elleni védekezést biztosító költségvetési támogatásokat és a járványügyi készültséget sem.

Németh Athina: Korózsnak van mentelmi joga, nekem nincs, belém is rúg az MSZP

“Ehelyett csak a politikai akciókkal és támadásokkal vannak elfoglalva, lejárató kampányokat, kamuvideókat és álhíreket gyártanak Magyarország és a védekezésben részt vevő szervek lejáratására. Korózs Lajos tehát jobban teszi, ha a saját felháborító politikai tevékenységét és a kamuvideóit vizsgálgatja, és nem azokat, akik több hónapja éjjel-nappal dolgoznak a járvány elleni védekezésben” – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

MTI

Ismeri egymást az MSZP álmentőse és a korábban elítélt álorvosnő