Muti, hogy tanultok! – Otthontanulás gyermekszemmel

Képregény, rajz, festmény, videó egyaránt nagy számban érkezett már a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által meghirdetett versenyre: a gyerekek láthatóan nagyon kreatívan mutatják be, hogyan zajlott és zajlik az otthontanulás. Még péntek éjfélig várják a szervezők a pályázatokat!

Hogyan látták és látják a gyerekek, testvérek és osztályközösségek a huzamosabb otthonlétet, a kihívásokkal teli karanténkorszakot, a tanulás, az ismeretszerzés új formáit? Erről szól a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom #mutihogytanultok pályázata, melyre már eddig is rengeteg mű érkezett be.

A szervezők június 5-ig, péntek éjfélig várják a képregényeket, rajzokat, festményeket, videókat, az alkotásokra pedig június 12-ig lehet leadni a közönségszavazatokat. 

Aki szavazni szeretne, az a szervezet közösségi oldalán teheti meg a feltöltött kép kedvelésével, aki pedig kedvet kapott a versenyre, az eddig elküldött pályázatokból inspirálódhat péntek estig ugyanott.

A pályázat feltételei:

 A #mutihogytanultok pályázatra tanulságos, szívet melengető, humoros, egymást segítő, újszerű és nagyszerű megoldásokat, gondolatokat, élményeket várnak, amelyek a digitális oktatásban való helytállásban segítik a gyerekeket.

Legalább két fős csapatok is nevezhetnek, az ő rajzaikat, videóit is négy kategóriában várják:

6-10 évesek,

10-14 évesek,

14-18 évesek,

testvérek (vegyes korösszetétel, 6-18 év).

A jelentkezés további részleteiről itt olvashatunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre