Ezzel a dallal teljesen rábízhatjuk magunkat Isten szeretetére

Matt Mahertől megszokhattuk már, hogy egyik dalában sem beszél félre. Egyszerűen mentes az üresjáratoktól. Az énekes, zogorista, gitáros előadó még az előző év végén ajándékozott meg bennünket a Lord of My Life című számával. A teljes odaadás és Istenre hagyatkozás felszabadult örömétől duzzad az ének. Pünkösd felé közeledve igazi útbaigazító lehet!

Mit ér az ég a Sarkcsillag nélkül, a hajó a horgony nélkül – teszi fel a költői kérdést a szerző Lord of My Life című dala első szavaival. Bármerre is jártunk életünk során, akármilyen távolságban vagyunk Istentől, mindig lehetőségünk van visszatérni hozzá. 

Minden út őhozzá vezet vissza. Rajta kívül nem létezik más cél – vallja Matt Maher. Nem kell mást tennünk, mint engedélyt adnunk, hogy Isten lehessen számunkra a fény, amely vezet minden dolgunkban. Akár az általunk énekelt dalban is.

Isten visszafogadó irgalma soha nem fog bennünket megcsalni. Az ő megbocsátása hatalmasabb minden bűnünknél. Amerre Isten lép, ezentúl mi is arra akarunk majd lépni, ahogyan ő szeret, mi is úgy akarunk szeretni. Hívjuk meg őt itt és most az életünkbe! Kérjünk bocsánatot tőle, hogy ennyi ideig máshol kerestük a boldogságot, amelynek teljességét csak nála találjuk meg hamisítatlan minőségben. Legyünk az övéi, ő pedig a miénk! Akár ennek a dalnak a segítségével!

További olvasásra ajánlott írásunk:

Matt Maher: Uram, csak rád van szükségem!

Iratkozzon fel hírlevelünkre