Mesterséges kómában tartott nő gyermekét segítették világra

Az Istenben való hit mellett tett tanúbizonyságot az az amerikai nő, akit koronavírus-fertőzés miatt mesterséges kómában tartottak, úgy adott életet egy egészséges gyermeknek.

Istennek és a hitének tulajdonítja Angela Primachenko azt a csodát, hogy noha koronavírus-fertőzése miatt mesterséges kómában tartották, mégis életet adhatott gyermekének. A 26 éves nő úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy amikor április 6-án felébredt, meglepődve tapasztalta, hogy egykor gömbölyödő hasa lapos lett, és azok a tünetek, amelyekkel kórházba szállították, eltűntek.

Az NBC Today műsorának nyilatkozva elmondta: március 24-én kezdődtek nála a tünetek, belázasodott. Egy 33. hétben járó állapotos nő számára ez bizony veszélyes tünet, ezért bement a kórházba – ahol amúgy légzőszervi-szakápolóként dolgozik –, hogy koronavírus-tesztet végezzenek rajta.

Az eredmény pozitív lett. A tünetek hirtelen rosszabbodni kezdtek, végül március 29-én Angelát mesterséges kómába helyezték. Amikor április elsején az orvosok úgy döntöttek, hogy beindítják nála a szülést, még mindig eszméletlen volt. Végül ilyen körülmények között született meg kislánya, Ava, akinek neve azt jelenti: „az élet lehelete”.

Az anyuka ikertestvére az Instagramon számolt be a szívszorító eseményekről, beismerve azt, hogy ezek a „sötét órák” Istenben való hitét és bizalmát is megrendítették.

Tehetetlennek éreztem magam, a helyzetet pedig félelmetesnek és kezelhetetlennek – írta bejegyzésében. „De ez is megmutatja, hogyan növekszik a hit a bizonytalanság idején, hogy Isten újra és újra szelíden megnyugtatja az ember lelkét… és most már látom a végét… félve tisztelem Istent. Mert Ő jó!”

Angela Primachenko azóta lekerült a lélegeztetőgépről. Miután kikerült az intenzív osztályról, kollégái körbeállva tapsolták meg az előző napokban vívott küzdelmeiért.

„Mindenki állva lelkendezett és tapsolt nekem, mikor kihoztak az intenzív osztályról. Csodálatos és hatalmas dolog, hogy elhagyhattam az intenzív osztályt, és lekerülhettem az általános osztályra. Isteni kegyelem volt” – emlékezik vissza.

Angela Primachenko már azért is hálás, hogy bár még nem érintkezhet kislányával, videóbeszélgetéseken keresztül láthatja, amikor férje meglátogatja gyermeküket.

Forrás: CBN News

Kiemelt képünk illusztráció, forrása a Pixabay.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre