Julia Roberts is beadta a derekát a nemsemlegességnek

A világ egyik leghíresebb színésznője, a Micsoda nő és az Ízek, imák, szerelmek sztárja, aki számos jótékonysági akciót felkarolt már, most elérkezettnek látta az időt, hogy Instagram-profilján keresztül felkarolja az LMBTQ-lobbit is, és kardoskodjon az általuk folytatott agymosás mellett: nemsemlegességet az iskolákba!

A sokak által kedvelt színésznő, aki az egyik legjobban kereső sztár, sőt, nemrégiben még a világ legszebb emberévé is választották egy szavazáson, szerdán olyan képet tett közzé Instagram-oldalán, melyen egyértelművé teszi, hogy ő is szimpatizál az LMBTQ-szervezkedéssel. Azt követeli, hogy az iskolákban ezentúl ne lány- vagy fiúmosdók legyenek, hanem legyen félig nadrágos, félig szoknyás illemhely is. Vagyis legyenek a WC-k nemsemlegesek. E mellé még egy vágyát is odabiggyesztette, miszerint:

„Bárcsak minden ajtón ez állna”.

A kép mellett arról vall Roberts, hogy támogatja a GLSEN-t, egy oktatási szervezetet, amely az LMBTQ-ideológiát képviselő gyermekek iskolai beilleszkedését segíti az adott közösségekbe, iskolákba. 

A korábban sokak által szeretett és tisztelt színésznő friss kampánya aligha tekinthető előrelépésnek – örültünk volna, ha továbbra is jótékony ügyeket támogat…

 

Kiemelt képünk forrása: Julia Roberts Instagram oldala