Zebegényi szálláshelyek ajánlanak fel kikapcsolódási lehetőséget az egészségügyben dolgozóknak

Három zebegényi szálláshely ajánlott fel pihenési és kikapcsolódási lehetőséget az egészségügyben dolgozók számára megfeszített munkájukért cserébe. Mottójuk: levegőt a levegőért!

A Hegyi Kabin, a Treestyle Zebegény és a Natura Hill Zebegény is ugyanazt a felhívást közölte közösségi felületén:

„Felajánlás az Egészségügyben Dolgozóknak!

Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre most, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk ezen a krízishelyzeten.

Vidéki, családi szállásadóként szeretnénk összefogásra buzdítani a szálláshelyeket, hogy velünk együtt invitálják meg magukhoz kikapcsolódásra az Egészségügyben dolgozókat, akik fáradhatatlanul és végtelen odaadással állnak helyt jelenleg is, éjt nappallá téve.

Kérjük, hogy e-mail címünkre írjátok meg nekünk azon Orvosok/Ápolók/Mentősök etc. adatait (név, telefonszám, történet) akik most kitartó és lelkes munkájukkal helyt állnak, és akik számára mi felajánlhatjuk a 2 éjszakás ellátásunkat. Aki teheti, ossza meg ezt az üzenetet, szeretnénk ezúton kérni minél több szállásadót, hogy vegyen részt velünk a „lélegzetláncolatban”, hogy sok-sok éjszakával, sok egészségügyi dolgozót tudjunk majd mi kényeztetni akkor, amikor ők szorulnak figyelmes gondoskodásra.

Innen is köszönjük munkátokat, kitartásotokat, mindig!

A vírus lecsengése után személyesen köszönjük meg és adjuk át felajánlásunkat a kiválasztott Egészségügyi Dolgozónak!”

 

A kampány elindította a #levegotalevegoert , a #fogjunkossze és a #halaazegeszsegugybendolgozokert hashtageket.

Elérhetőségek

Natura Hill Zebegény: info@naturahill.hu

Hegyi Kabin: hegyikabin@gmai.com

Treestyle Zebgény: treestylezebegeny@gmail.com

 

A szálláshelyek kampánya mellett Budapesten is érkeznek felajánlások egészségügyi dolgozók számára. Tegnap került ki Facebookra az a hirdetés, melyben egy magánszemély ajánlja fel ingyen második kerületi lakását olyan egészségügyi dolgozó számára, aki önkéntes munkát vállal jelenleg Budapesten. A hirdetés ITT tekinthető meg.