Kétféle Európa

Mondd, te kit választanál?

A Momentum vezetője, Fekete- Győr András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában fejtegette, milyen fontos számukra a nyugati elkötelezettség és a demokrácia. Ezért az itthoni „feudális elnyomó rendszert” akarják leváltani és besorolni Európába; velük azonosulni és együttműködni a legfontosabb feladat – mondja.

Csakhogy Európa ma kettéosztott, az a Nyugat, ahová tartozni szeretne, az istentelen, Istentől és hazától eltávolodott Európa. Liberális demokráciát valósít meg, ami a keresztény és nemzeti értékeket semmibe veszi, és egy ateista, globalista szemlélet uralma alatt áll.

Nos, ide akar tartozni a Momentum, és húzza magával a fiatalokat, ha kell, kiutazik külföldre értük, terjeszti e propagandát, hiszen tagságának 10 százaléka így is nyugaton él, az itthoniak is ott tanultak, és szívták magukba az idegenszívűséget, az ateizmust, a neoliberális eszméket.

Közép-Európa még őrzi keresztény és nemzeti gyökereit. Kardinális kérdés, hová sorolunk be, melyik Európát választjuk. Történelmi gyökereink Közép-Európához kötnek, amiről a Pew Research Center nemzetközi kutatása is megállapította, hogy őrzi vallásosságát, nemzeti értékeit, és elutasítja a neoliberális értéktelenséget, ami a túlhangsúlyozott egyenlőség nevében homoszexuális propagandát, gendersemlegességet hirdet.

Fekete-Győr és csapata ezekhez akar tartozni, mert ezt trendinek gondolja. Sokan bedőltek nekik a legutolsó önkormányzati választáson, még olyanok is, akik elvileg konzervatív értékeket, a normalitást képviselnék, de Orbán-fóbiájuk ezt felülírta, és egyébként sincsenek tisztában azzal, hogy ez az ifjú kis csapat mit képvisel.

Fekete-Győr azt mondja, nekik fontos a nyugati elköteleződés és a demokrácia. De milyen demokrácia? Csakis a liberális – ami egy „elferdített jogrendet” tart fent Európában – engedélyezi az azonos nemű házasságot, sok esetben az eutanáziát, a korlátlan abortuszt, a nemváltó műtéteket kicsi kortól, oktatási programjában pedig hangsúlyosan szerepelteti a gender-propagandát. Egyre jobban elsikkad a nemzeteszme, helyette a multikulturális paradigma működik, és a bevándorlóáradat korlátok nélküli beengedésével ezt tartja követendőnek minden európai ország számára.

És még Fekete-Győr akar politikai békét! Azt mondja, hogy egy koalíciós kormány lenne jó, ahol valószínűleg együttműködne a Fidesz, az MSZP, a DK, a Jobbik és a Momentum. Erre utal a nemzeti minimum felvetésével is, ami ezek között a pártok között születne.

Csakhogy sietve azt is hozzáteszi: „nekünk szabadság kell”, majd sietve megmagyarázza, hogyan érti ezt. Elnyomó rendszer számukra az, amelyik védi a hagyományos családot és a nemzeti érdekeket. Nem kell olyan kormány, mely nem engedélyezi az azonos neműek „házasságát”, amelyik a nőktől gyerekeket szeretne. Az individuális szabadságjogok a legfontosabbak, a kisebbségek túlfeszített azonos jogai, ahol egy azonos nemű pár örökbe fogadhat gyerekeket. A konzervatív-keresztény szemlélet azonban azt mondja, hogy a gyereknek apára és anyára van szüksége, hogy egészséges mintát lásson. Akkor hol van itt a nemzeti minimum, hogyan lehetne vajon koalícióban kormányozni, hogyan lehetne politikai béke?

Ez két külön világ, az Istentől és törvényeitől eltávolodottaké és a keresztény értékek híveivé. Ebből nem lesz béke, az lehetetlen.    

Olyan nemzeti minimum kell, ahol „nem járatjuk le az ellenfeleinket” – mondja ezt annak a pártnak a vezetője, amelynek tagjai azért járnak Brüsszelbe, hogy lejárassák a kormányt, ellenük minden módon áskálódjanak, megfúrják a kormánypárti delegáltak EU-pozícióit, hogy sürgessék a 7. cikkelyt, a kormány elítélését, sőt az ország megbüntetését. 

Hogyan lehetne politikai béke, amikor a „politikai bűnösöknek felelősségre vonást” helyez kilátásba győzelmük esetén? Milyen politikai bűnök?!? A szocialista rendszer büntette azokat, akik nem követték a foxi-maxi tanokat, most az a bűnös, aki a liberális ideológiát hanyagolja? Ha pedig gazdasági bűncselekményekre gondol, azoknak meg ott van a bírósági felelősségre vonás: aki valóban korrumpál, csal, lop, az most sem úszhatja meg. Persze Gyurcsányt sohasem sikerült felelősségre vonni, így ez tényleg egy „következmények nélküli ország”. 

De az a helyzet, hogy 2020-ban éppen a liberális diktatúrát kell már leváltani itthon és Európában egyaránt, mert különben ránk omlik az egész. Bátorság nem a liberális demokrácia felvállalásához kell, hanem a liberális diktatúra lebontásához a nemzeti és keresztény értékek támogatásához.

Magyarország nagyon bátor, mert szinte egyedüliként küzd Európában, ebben a liberális tengerben.

Momentumos fiúk és lányok, hátrább az agarakkal, a ti időtök lassan lejár! Túl régen uralkodik Európában a liberalizmus, és mai, elfajzott formájában a romlás lefelé köröző spirálját mutatja. Az összeomlás elkerülhetetlen. Ez az állapot hasonló a késői Róma válságához, a folyamatot pedig Európa megszállása és az iszlamizáció segíti.   

 

Pók Katalin

Iratkozzon fel hírlevelünkre