Ami sok, az sok: petíció a Jézust homoszexuálisként ábrázoló Netflix film ellen

Az egyik leghíresebb amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat, a Netflix soha nem a konzervatívnak számító értékek reprezentálójaként volt ismert, sokkal inkább az LMBTQ+ irányzatokat támogató tartalmak jellemzik. Mostani lépésük azonban minden határon túlment: a hetekben megjelent, Krisztus első megkísértése elnevezésű karácsonyi filmjükben Jézust homoszexuálisként, Szűz Máriát örömlányként, a tanítványokat pedig alkoholistaként ábrázolják. A CitizenGo petíciót indított a film eltávolítása érdekében.

Vallásgyalázás a köbön

A hetekben megjelent Krisztus első megkísértése egy brazil film, melyet a Porta dos Fundos (Hátsó ajtó) csoport készített, forgalmazási jogait pedig a Netflix vásárolta meg. A filmet a médiatársaság „karácsonyi kiadásként” hirdeti, azonban a film – a keresztény vallást és értékeket megcsúfolva és bemocskolva –

Jézus Krisztust homoszexuálisként, Szűz Máriát örömlányként, Jézus tanítványait pedig alkoholistaként ábrázolja.

Ezen kívül a film több olyan megbotránkoztató elemet is tartalmaz, melyekkel nem szeretnénk sokkolni olvasóinkat. Az eset azért is felháborító, mert nem elég. hogy a film az adventi várakozás idején lett közzétéve, de terjesztésével a forgalmazók keresztények millióit sértik meg.

Ne maradjon képernyőn a botrányos film!

A CitizenGO, amely korábban már több ízben kiállt az LMBTQ+ mozgalmak erőteljes térnyerése ellen, petíciót tett közzé, melyben felszólítja a Netflix vezetőit, távolítsák el a botrányos, kereszténygyalázó filmet. Gondoljunk bele, hogy vallásunk bemocskolása mellett az óriási nézettséggel rendelkező Netflix milyen könnyedén közvetítheti káros ideológiáját a fiatalabb generációk felé. 

Ha Ön is szeretné aláírni a petíciót, az alábbi linkre kattintva megteheti! 

A CitizenGo korábbi fellépései kapcsán olvasásra ajánljuk alábbi írásainkat is: 

Így válik a világ egyik legnagyobb médiatársasága a genderlobbi zászlóshajójává

Már a focin keresztül is támad a genderlobbi

A pakisztáni keresztényekért kampányol a CitizenGO

Botrányt robbantana a Coca-Cola-bírságból a Budapest Pride

Kiemelt kép forrása: unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre