Kanye West a családok pártján

Kanye West huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező és divattervező szerint gazdaggá a több gyermek teszi az embert.

A híres rapper néhány nappal ezelőtt azt nyilakozta: egy embert a gyerekek teszik „gazdaggá”.

A jelenleg négy gyermeket nevelő híresség bevallása szerint összesen hét csemetét szeretne, de ki ne akarna gyerekeket a szintén híres nagy családból származó dögös feleségétől, Kim Kardashian Westtől? A népszerű sztárpárt az egészségügyi problémák sem akadályozták meg abban, hogy több gyermeket vállaljanak, ugyanis Kimet a második gyermeke születése után orvosa óva intette, ezért utóbbi két gyermekük béranyától született.

Kim Kardashian, forrás: Facebook

Kanye Westről kiderült, hogy rajongókat pirítóan vallásos, éjszakánként Bibliát olvas, és elmondása szerint a szabadidejét is inkább a családjára áldozza a sztároktól megszokott éjszakai dorbézolás helyett. Egyébként az egész család baptista, nem régen pedig piacra dobta „Jézus a király” gospel albumát.

A híresség azonban nem csak a gyermekvállalást támogatja, hanem a házasság intézményéről is pozitívan beszél – „mennyeinek, csodálatosnak és nagyszerűnek” írta le, milyen is az életre szóló frigy.

Egyet bizonyít a híres rapper példája: vallásosnak lenni még mindig trendi!

Forrás: TheDailyWire

Iratkozzon fel hírlevelünkre