Leonardo DiCaprio is behódolt Greta Thunbergnek

Leonardo DiCaprio bizonyára sok kamaszlány bálványa volt a Titanic bemutatása után. A minden vitán felül nagy tehetséggel megáldott színésznek később sokan szurkoltak azért, hogy végre elnyerje az Oscar-díjat.

A celeb azonban nem csak a színészetnek él, az évek alatt új hobbira talált: szívügye lett a környezetvédelem. Közösségi média felületén rengeteg problémára hívja fel a figyelmet, egy napokban feltöltött képpel viszont sokaknak csalódást okozhatott a sztár. Nem mással, mint a klímavédelem nagy(kis)asszonyával, Greta Thunberggel posztolt közös képet.

Leonardo DiCaprio és Greta Thunberg. Forrás: Instagram

Greta és a fiatal aktivisták miatt vagyok optimista, hogy mit hoz a jövő” – írja Leo posztja alá.

Szomorú, ha a híresség úgy érzi, hogy a 16 éves svéd lányhoz hasonló álkörnyezetvédőkkel kell megmenteni a földet. Greta Thunberg ugyanis többször lebukott (például itt vagy itt), klímavédelmi szenvedélye több kárt okozott, mint használt volna.

A tinilány azonban a jelek szerint nem lett annyira lelkes DiCapriótól, Instagram-oldalán ugyanis nyoma sincs a találkozásuknak. Lehet, hogy már úgy érzi, népszerűbb az Oscar-díjas színésznél, és így a megtiszteltetés inkább DiCapriót érte.

Hozzá hasonlóan egyébként Leonardo DiCaprio se öko-makulátlan, 2012-ben például egy egész fotósorozat készült arról, hogyan bulizott egy luxusjachton Sydney közelében. Az valószínűleg szintén nem volt túlságosan jó hatással a környezetre…

Iratkozzon fel hírlevelünkre