„245 millió okunk van, hogy cselekedjünk!”

Új vlog-sorozat indul. A világ összes üldözött keresztényének szava kiált most hozzánk. Vigyünk hírt korunk legnagyobb és legelhallgatottabb emberi jogi válságáról!

„Önnek 245 millió olvasatlan üzenete van” – kezdi a sorozatindító videóját Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár, utalva arra a felfoghatatlan méretű embertömegre, akiket ártatlanul, pusztán a hitük miatt üldöznek.

A program vezetőjeként személyesen találkozhatott Libanonban, Etiópiában, a nigériai és az iraki népirtások helyszínén azokkal a szükséget szenvedő keresztényekkel, akik most hozzánk, magyarokhoz kiáltanak segítségért.

Az üldöztetésükben magára hagyott emberek, mint utolsó mentsvárra, úgy tekintenek Magyarországra.

Kérésük részben a magyarokhoz, részben pedig az általuk még mindig kereszténynek hitt nyugati országokhoz szól.

„Brüsszelben megtapasztalhattam, hogy a politikai korrektség felkent bajnokai rendre utasítanak minket, hogy ne a keresztények szenvedéséről beszéljünk, hanem általánosságban és értéksemlegesen, a kisebbségek diszkriminációjáról.

Az úgynevezett politikai korrektség köntösébe bújnak, de mi köntörfalazás nélkül kimondhatjuk azt, hogy tétlenül maradni, közömbösnek maradni a szenvedés láttán: embertelenség

– mondja Azbej Tristan a videóban, majd hozzáteszi, hogy nagy büszkeséggel tölti el az, hogy Magyarország elsőként az országok között nemzeti küldetésévé tette az üldözött keresztények megsegítését.

„A 21. századi liberális nyugaton folyamatosan történik a keleti keresztényüldözés és a nyugati keresztényellenesség elbagatellizálása, mosdatása, letagadása.”

Azbej Tristan úgy fogalmazott: törjük meg a csendet! Vigyünk hírt korunk legnagyobb és legelhallgatottabb emberi jogi válságáról a világba!

„245 millió okunk van arra, hogy cselekedjünk, mert ha mi nem segítünk, más sem fog.”

 

Fotó: Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre!