Hadházy Ákos gondolatai mostanában egy bizonyos testrész körül forognak

Az utóbbi időben Hadházy Ákos nehezen vonatkoztat el a fallosz tematikájától: hol csonkításról, hol állati nemzőszervről beszél.

Akár „coming out”-nak is vehetnénk a (most éppen) független politikus közéleti megnyilvánulásait, de ha nem tesszük, akkor is minimum érdekes, hogy a Parlamentben nemrégiben „A lónak a f*szát!” feliratú táblával állt fel Orbán Viktor miniszterelnök beszéde közben, később pedig a 168 Órának adott interjújában így fogalmazott:

„Aki most ellenzékiként bekerült a helyi hatalomba, és lop a közösből, annak nem kezét, hanem a péniszét kell levágni”.

Hogy Hadházy bizonyos beszűkült tudatállapot tüneteit mutatja-e, annak eldöntését szakemberre kell bízni. Az Országgyűlésben lezajlott lófalloszos eseményekkel kapcsolatban mindenesetre Kocsis Máté fideszes országgyűlési képviselő az országgyűlési törvény fegyelmi szabályainak szigorítását kérte.

Hadházy Ákos távozzon a Magyar Országgyűlésből!

A múlt heti parlamenti ülésen egészen példátlan durvaság történt a Magyar Országgyűlés épületében, amikor Hadházy Ákos trágár felirattal sértette meg a Parlament tekintélyét.Hadházy Ákos a parlamenti munkában az eskütétele óta nem vesz részt, amikor pedig egyetlen egyszer bejött, azt produkálta, amit mindannyian láttunk. Hadházy Ákos túlment minden határon.

Közzétette: Fidesz – 2019. október 28., hétfő

Hadházy mindazonáltal nem csak a patkóban, hanem azon kívül is többször rendezett jelenetet (vagy volt aktív résztvevője annak), emlékezhetünk akár a Sallai Róbert Benedek-féle összetűzésre (Robirobi…!) vagy az MTVA székházban néhány hónapja történt eseményekre.

A parlamenti szigorítási javaslaton egyébként nem kell csodálkoznunk, hiszen nem Hadházy Ákos viselkedése az első, amely kifogásolható volt az utóbbi másfél év parlamenti történéseiben. Kiemelhetjük Jakab Pétert, a Jobbik frakcióvezetőjét, az összellenzéki kirohanásokat vagy Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarország képviselőjének megnyilvánulásait:

Az ellenzék alkalmatlanságát ellenben nem csak méltatlan és botrányos viselkedés jellemzi, kedvencünk még mindig Kunhalmi Ágnes alakítása.

Iratkozzon fel hírlevelünkre