Hadházy trágárkodással leplezi, hogy nincs mondanivalója

Újabb mélypontját érte el az ellenzéki politizálás a Parlamentben. Hadházy Ákos független képviselő ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök felszólalása közben egy, „A lónak a f***át!" feliratú táblát tartott a magasba.

A reakció magát az embert minősíti. Hadházy Ákos a mai napon nem a Fideszről, nem a kormányról, nem az Országgyűlésről, hanem saját magáról állított ki bizonyítványt. Régen rossz, amikor valaki trágársággal és alpárisággal igyekszik eltakarni azt, hogy nincs mondanivalója. Márpedig Hadházy esetén egyértelműen erről beszélhetünk.

Egyes honatyáknak mára nem maradt más, csak a provokáció.

A tartalmatlan, üres és semmitmondó politizálás mellett ugyanis valamivel ki kell tűnni a tömegből. A jobboldal számára ebben a helyzetben csak egyetlen járható út van. Nem szabad felülni ennek, semmibe kell venni. A jobboldalnak tűrnie kell. És tudnia és szóvá tennie, hogy Tisza István, Széll Kálmán és Bethlen István házában az ilyesmi elfogadhatatlan.

A jobboldalnak vannak elődei, akikre büszke lehet, és akikhez méltó kell, hogy legyen. Hadházy Ákos ezt nem mondhatja el magáról. Ezért inkább sajnálni kell.

A többi ellenzéki képviselőtől pedig elvárni, hogy határolódjon el a független képviselő tettétől.

Hadházy provokálni próbálta Orbánt

Iratkozzon fel hírlevelünkre