Kondor Katalin: „Európa nyugati fele belefulladt a hazugságáradatba”

Kondor Katalin Magyar Hírlapban megjelent írásában arra hívja fel a figyelmet, az európaiak nem arra szavaztak, hogy félelemben kelljen élniük, és emiatt ne közlekedhessenek szabadon, vagy menjenek ahová szeretnének. A migráció azonban ezt eredményezte.

A legutóbbi frankfurti, egy gyermeket az édesanyjával együtt vonat alá lökő migránst még első letelepedési helyén, Svájcban is körözik, mégis szabadon élhetett, mozoghatott Európában. Erről a cikk írója megjegyzi, 

sunyi módon, Európa igazi gondját nem említve reagáltak azok a politikusok, akik még mindig a PC jegyében beszélnek, bagatellizálva minden olyan eseményt, amit egy tisztességes ember fájdalommal, rémülettel és felháborodva él meg.

A régi időkben szinte akárhová, akárhogyan eljuthatott az ember úgy, hogy nem kellett inzultustól tartania, Kondor Katalin pedig ezt nem a puszta szerencsének tulajdonítja. 

Más volt a világ, amely nagyot változott, nem éppen dicsőségére. Legalábbis ami az erkölcsöt illeti. Ma senkinek sem ajánlanám, hogy utazzon autóstoppal, kivált, ha nőnemű az illető.

A migrációs helyzettel kapcsolatban a szerző kifejti: az emberiség többsége ellen indított összeesküvésről van szó, ennek kidolgozói pedig azok, akik egyesült Európát szeretnének, akik erőszakkal próbálják meg a legfelháborítóbb eseteket is lenyomni az emberek torkán.

Mint írja: állítólag a politikának az ország érdekét kell szolgálnia. Mi itt, Magyarországon azt kérdezzük, melyikét?  Németországét, Franciaországét, Belgiumét? Vagy Soros lázálmát? Tegyék! De a többiét hagyják békében! Nem vagyunk már vevők az álságos beszédekre, a büntetésekre, amelyekkel rá akarják bírni például Magyarországot is arra, amit ők szeretnének.

Megjegyzi, azok a bizonyos „jól beilleszkedők” ellenőrizhetetlenek,

Európa nyugati fele pedig belefulladt a hazugságáradatba, melyből alig van menekvés, amíg tarol az álliberalizmus. 

Kondor Katalin írása végén megjegyzi, fittyet hány az átlag európai polgárra az uralkodó politikai elit. 

A teljes írás teljes egészében a linkre kattintva olvasható.