Csonka Rebeka: Semmi sem olyan fontos, mint Isten

Martí Zoltán a 777blog.hu-n készített interjút a Magyarország szépe versenyen harmadik helyezést elért Csonka Rebekával, aki a műsorban és az interjúban sem rejtette véka alá Istenbe vetett hitét és ragaszkodását. Ha lakatlan szigetre kellene mennie, egy Bibliát vinne magával a Zalaegerszegen született modell.

A szépségversenyen második udvarhölggyé emelt Csonka Rebeka családja támogatásával vágott bele a modellkedésbe, ami számára nem egy könnyű világ, hiszen ott mindig mosolyogni kell. – Akiben nincs meg a hit és a belső erő, az nagyon nehezen viseli ezt a különleges közeget – ismeri el a modell az interjúban, akinek ezekben a helyzetekben is biztos támaszt nyújtott a családja és Istenbe vetett hite.

– Mindig hozzá fordulok, és igyekszem mindent az ő kezébe helyezni. Neki köszönhetem azt, hogy megmaradtam olyannak, aki vagyok – mutatja be Istennel való kapcsolatát, ami bár a családja közvetítésével indult el, de a személyes döntései és küzdelmei érlelték meg.

A „Magyarország szépe” versenyéről a legszebb mosolynak járó díjat elhozó Csonka Rebeka számára a Biblia az, amely a lelket képes felemelni. Ezért,

ha lakatlan szigetre kellene mennie, a Bibliát vinné magával.

A gyermekek szeretete a díjazott szépségű modell számára kimondottan fontos. – Nagyon vágyom a házasságra, és ha lehetne, akkor már most lenne családom. Szeretem a gyerekeket, és minél előbb szeretnék édesanya lenni – vallja meg őszintén, hozzátéve, hogy a modellkarrier sem számít neki annyit, mint hogy egy új életet hozhasson a világra, amely által Isten szeretetének közvetítőjévé válhat.

Csonka Rebeka; Fotó: 777bolg.hu/Bodnár Patrícia

A karrier és a hit felvállalásának mérlegeléséről elmondta: soha nem tagadná meg Jézust, inkább más pályát választana Csonka Rebeka, aki azt üzente a fiatal lányoknak, „soha ne hagyják, hogy elnyomják bennük az Isten iránti vágyódásukat. Hogy

bátran beszéljenek Isten szeretetéről, és tegyenek róla tanúságot, amikor csak lehetőségük van rá. Semmi sem olyan fontos mint Isten”.

Forrás: 777blog.hu; Kiemelt fotó: MTI/Mohai Balázs

Iratkozzon fel hírlevelünkre