Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozhatta a fideszeseket

„Sok a patkány Magyarországon"– reagált az MSZP-s politikus a Fidesz támogatottságát firtató kérdésre.

Bangóné Borbély Ildikó, akiről korábban már megírtuk: nem bánta meg, hogy a gyalázatos, magyarokat magyarok ellen uszító 2004-es népszavazási kampány plakátarca volt, ismét nagyot alakított, ezúttal az ATV Reggeli műsorában.

A műsorban a Fidesz támogatottságának növekedésére terelődött a szó, és arra, hogyan lehetséges ez, miközben az MSZP támogatottsága folyamatosan csökken. Bangóné ezt az állítást – félig mosolyogva – azzal magyarázta, hogy sok a patkány Magyarországon. Majd a műsorvezető kérdésére, miszerint ez a kijelentés nagyon áthallásos, hozzátette: mindenki úgy érti, ahogy akarja. 

De lássuk írásban is, hogyan hangzott a párbeszéd:

Műsorvezető: Ön egy nagyon szókimondó ellenzéki politikus, régóta politizál, ért az emberek nyelvén, tudja azért, hogy mit kell mondani. Egyetlen egy dolgot most akkor mondjon meg nekem! Ha ennyire tiszta és egyértelmű kommunikáció az, hogy ellopják az uniós pénzeket, és a kormány, a jelenlegi kormány lopja el ugye az uniós pénzeket…
Bangóné Borbély Ildikó: Igen.
Műsorvezető: …hogy lehetséges az, hogy a Fidesz támogatottsága folyamatosan emelkedik, mint mondjuk az önöké folyamatosan csökken, vagy ha nem is csökken, akkor…
Bangóné Borbély Ildikó: Nem, már növekedett az utóbbi időben.
Műsorvezető: Ja, akkor én kérek elnézést.
Bangóné Borbély Ildikó: Halljuk!
Műsorvezető: Nem tudom, hogy hány százalékot, de valószínűleg hogy…
Műsorvezető: A különbség, az mérvadó.
Bangóné Borbély Ildikó: Nem, azért, csakhogy egy mondatot mondjak, ha már szókimondó vagyok, sok a patkány Magyarországon, ha már a patkánytéma felhozódott, itt, Budapesten, és nemcsak Budapesten és nemcsak…
Műsorvezető: Jó. Ennek mi az áthallása?
Bangóné Borbély Ildikó: Hát, mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. Ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót is, mert nagyon sok kárt tudnak okozni Magyarországon, és okoztak is az elmúlt időszakban.

Bangóné Borbély Ildikó helyében elgondolkodnánk, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy folyamatosan csökken az MSZP támogatottsága. Jó matekozást kívánunk! 

UPDATE: Bangóné az oldalán ezzel a szöveggel „kért bocsánatot”:

Megelőzve minden további félremagyarázást: meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval. Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszéltem az ATV-ben is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kérek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre