Sarah bíboros: A nyugat el fog tűnni, ha ezen az úton marad

A rabszolgaság új formájának nevezte egy francia lapnak adott interjújában a tömeges bevándorlást Robert Sarah guineai bíboros, a Vatikán Istentiszteleti és Szentségi Kongregációjának Ferenc pápa által kinevezett prefektusa – írja a Fox News és a Daily Wire alapján a Mandiner. 

A lap szerint a konzervatív körökben igen népszerű bíboros helytelenítette, hogy sokan a Szentírást használják fel a migráció legitimálására, ezzel párhuzamosan pedig kritizálta azokat a püspököket, akik „homályos és pontatlan dolgokat mondanak” annak érdekében, hogy elkerüljék a kritikát. 

A muszlim többségű országból származó Robert Sarah beszélt arról is, hogy „az egyház nem asszisztálhat a rabszolgaság ezen új formájához, ami a tömeges bevándorlássá vált. Ha a Nyugat továbbra is ezen a végzetes úton jár, akkor a születések hiánya miatt el fog tűnni, és elfoglalják az idegenek, mint ahogy egykor Rómát is megszállták a barbárok”. 

„Ha Európa eltűnik, és vele eltűnnek az öreg kontinens megfizethetetlen értékei, az iszlám lerohanja a világot, és teljesen megváltoztatja a kultúrát, az antropológiát és a morális elképzeléseket is” – tette hozzá.

Fotó: NCRegister

Iratkozzon fel hírlevelünkre