Csizmadia László: Májusban eldől Európa sorsa

A mai európai belpolitikában kifejezetten üdítően hatnak a visegrádi országok, amelyek még tudják, mit kell tenni – sőt, teszik is.

Májusban hosszú időre eldől Európa sorsa, s a központi kérdés, hogy az Európai Unióba visszatér-e az igazi demokrácia – értékeli az aktuális helyzetet a Magyar Nemzetben megjelent cikkében Csizmadia László. A CÖF elnöke úgy látja, nagy a baj:

„fokozódik Európa megszállása, a politikailag korrekt hazugsággyárak működése mellett illegálisan, szervezetten érkeznek a fiatal muszlimok és családjaik, valamint a köztük megbúvó terroristák”.

Miközben a merkeli Wilkommenskultur egyértelmű célja a keresztény civilizáció eltüntetése, Macron elnök pedig „hazájára zúdította a párhuzamos társadalomból fakadó rombolást”. Franciaország egyébként is több sebből vérzik, mint azt első ránézésre látni véljük. 

Csizmadia szerint nem szabad megfeledkezni a brüsszeli elitről sem, amely kritikátlanul kiszolgálja az új birodalmi törekvéseket. „A bevándorlás és a nyílt társadalom felkent hívei lépésről lépésre haladnak” – írja, hozzátéve: „Európa polgárainak látniuk kell, hogy a szociálliberális pártok a bevándorlókat maguk mögé állítják, mert úgy gondolják, hogy azok szavazataival feléledhetnek győzelmi esélyeik”. Mindennek tükrében érthetők meg a névtelen bankkártyák, a kiemelt szociális támogatások. A társadalmi feszültség, az őslakosok és bevándorló konfliktusa pedig erősíti a központ hatalmát, amely újra érvényesíteni tudja az „Oszd meg és uralkodj!” elvét. 

E helyzetben üdítő a V4-ek magatartása, akik „szívvel-lélekkel képviselik, hogy Európa és a haza minden előtt”. Ezek az országok pontosan tudják, hogy más megoldás is létezik a demográfiai válságra, nem pusztán a bevándorlás, hogy védeni kell kontinensünk határait, tovább kell vinnünk a keresztény civilizációt. 

A hazájukat féltők a párthovatartozást félretéve bojkottálhatják a megélhetési mutatványosokat – írja az európai parlamenti választásokra készülve Csizmadia László. 

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Iratkozzon fel hírlevelünkre