Amikor a lányod egyben az unokahúgod és a testvéred is – szó szerint

Történt, hogy egy amerikai homoszexuális párnak az azonos neműség okán természetes úton nem lehetett gyermeke. A szülői és testvéri szeretet azonban határtalan. De ennyire?

Egy amerikai férfi házaspár tagjai közös gyermeket szerettek volna, azonban a szigorúbb törvények miatt vágyaik beteljesítéséhez a család segítségére szorultak. A gyermekáldáshoz végül az egyik fél testvére, illetve a másik fél édesanyja járult hozzá biológiailag.

Elliot Dougherty nővére felajánlotta petesejtjét, Matthew Eledge édesanyja pedig a baba kihordását vállalta. Tehát Elliot testvérének petesejtjét megtermékenyítettek Matthew spermiumával, majd a kis életet beültették Matthew édesanyjába.

A furcsa nászból szerencsére egy egészséges, édes kislány született, aki persze mit sem tehet a család szokatlan életfelfogásáról. Csakhogy a pár úgy nyilatkozott, hogy később elmesélik a gyermeknek, hogyan jött világra.

Vajon hogyan fogja a lány feldolgozni a tényt, hogy igazából van két édesanyja (egy, akitől biológiailag származik és még egy, aki világra hozta), ebből az egyik a nagynéni, a másik a nagymama. Illetve van két apukája – ezek közül az, akitől biológiailag származik, egyben a testvére is, a másik pedig a nagybácsija is lehetne.

Hagyunk időt feldolgozni…

Iratkozzon fel hírlevelünkre