Svéd álláspont: Azzal szexelsz, akivel akarsz

Az illegális bevándorlás kezelése a nyugati országokban eltérő gyakorlatnak örvend, mint hazánkban. Itthon a kormány a helyben való segítség ösztönzésére törekszik, míg Európa „fejlettebb” országaiban tárt kapukkal várják a migránsokat.

Magyarországot rengeteg támadás érte migránspolitikájával kapcsolatban, hazánk a helyben történő segítségnyújtást ösztönzi, a liberális nyugati országok pedig a korlátlan befogadást.

Ez az egymást feltétel nélkül való elfogadás és befogadás mindig jellemző volt a svédekre is. Igen, úgy néz ki, csak volt.

Ugyanis az LMBTQ+ támogató és semleges nemű nevelést alkalmazó ország most, úgy néz ki, megelégelte a bevándorlók viselkedését, és nem képes a „mindenkit fogadjunk el olyannak, amilyen” elv szerint befogadni új barátaikat.

A nagyrészt muszlim közösségnek létrehoztak egy weboldalt, amelyen szexuális felvilágosítást találhatnak azok, akiknek eddig még nem volt szerencséjük ilyenben részt venni. Az első videó, amit megtalálunk az oldalon, az nagyjából szembesíti a muszlim közösséget azzal, hogy mindent lehet, kivéve az erőszakoskodást.

Az erőszakra vonatkozó részt meglehetősen részletesen és hosszan ecsetelik, nem csak a videóban, hanem az oldal többi cikkében is, valószínűleg azért, mert az utóbbi időben több, bevándorló által megerőszakolt svéd lány esett áldozatul (amelyet néhányan Facebook élő közvetítésen követhettek is) a felelőtlen migránspolitikának köszönhetően.

Mire kaphatnak választ az oldalra látogatók?

Egyenlőségről, elfogadásról, szerelemről, kapcsolatokról, szexualitásról, saját testképről, drog és egyéb tudatmódosító szerek fogyasztásáról, családról, depresszióról és még sok más témában böngészhetnek a bevándorlók.

Bárhova kattintok, lényegében ugyanazok a hangsúlyos panelek köszönnek szembe a legtöbb cikkben: azzal lépsz szexuális kapcsolatba, akivel akarsz. Lényegében korra, nemre való tekintet nélkül, a lényeg, hogy mindkét fél akarja.

Az emberi jogok felsorakoztatása mellett tanácsot kaphatnak arra az esetre, mit tegyenek, ha úgy érzik, transzneműek vagy homoszexuálisak. Hová forduljanak segítségért, illetve miként tud például nevet és nemet változtatni.

Tehát egy olyan oldalt hoztak létre annak a főként muszlim, szigorú szabályok szerint élő, csadoros bevándorló közösségnek, amely lényegében a szexuális szabadosságról, önmagunk határtalan megvalósításáról ad részletes útmutatót.

Hát svédek, sok sikert!

Forrás: Youmo.se

Iratkozzon fel hírlevelünkre