Magyar népdalokat énekelve fogadták a Hungary Helps küldöttségét egy Kinshasai árvaházban

Mint már korábban írtunk róla, a Hungary Helps Program négy tagú küldöttsége (Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár, Hölvényi György, az Európai Parlament képviselője, az Európai Néppárt vallásközi munkacsoportjának társelnöke, valamint Sajgó Szabolcs jezsuita és Böjte Csaba ferences szerzetes) Kongóba utazott, hogy meglátogassa az ott működő, általuk támogatott árvaházakat. A delegáció látogatása során támogatási szerződést írt alá a Dr. Hardi Richárd által alapított szemklinikával.

A küldöttség ma éjszaka Kenyába utazott, de Azbej Tristan államtitkár a mai napon közzé tett Facebook oldalán egy szívet melengető videót, ami még Kongóban készült, és amelyben egy kinshasai árvaház fiataljai magyar népdalok éneklésével fogadják támogatóikat.

Tavaszi szél vizet áraszt… Afrikában is!

Tavaszi szél vizet áraszt… Afrikában is! Megható fogadtatásban volt részünk Kinshasa szegénynegyedében, a Hungary Helps Program által támogatott árvaházban, ahol a gyermekek énekelték nekünk a magyar népdalt.

Közzétette: ‎Azbej Tristan ن‎ – 2019. március 6., szerda

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre