Az S4C is ott lesz a Mladifesten!

Büszkén jelentjük be, hogy az S4C.News médiatámogatója lett a II. Máriabesnyői Mladifest című rendezvénynek, melynek célja, hogy a keresztény fiataloknak színvonalas szórakozási lehetőség mellett biztosítsa a lelki értékek felfedezését és elmélyítését. 

A fesztivál tematikájában kiemelt helyen szerepel az üldözött keresztény közösségekkel való szolidaritásvállalás.

Bese Gergő atya, a fesztivál ötletgazdája és főszervezője az S4C-nek adott interjújában úgy fogalmazott: “nagyon fontosnak tartom, hogy felhívjuk a hazai közösségeink figyelmét az üldözött keresztény közösségekre. Mi, a jóléti államban élők hajlamosak vagyunk elkényelmesedni. Kevésbé vagyunk érzékenyek a szenvedők, az üldözöttek sorsa iránt, mert nem érezzük az ő problémáikat a bőrünkön. Pedig a sorsuk előhírnöke a mi későbbi szenvedéseinknek. A Közel–Kelet keresztényei történetük legsúlyosabb időszakát élik, 2000 éves közösségek tűnnek el, miközben a világ becsukja a szemét.” 

A rendezvényre május 24. és 26. között kerül sor Máriabesnyőn. Folyamatosan frissülő információkért érdemes ellátogatni a mladifest.eu oldalra, vagy felkeresni a rendezvény Facebook-oldalát

https://s4c.news/2018/07/23/igy-dicsoitett-a-libanoni-kereszteny-korus-a-magyar-mladifesten/

Iratkozzon fel hírlevelünkre