Michael Bublé: Isten tehet csodát

Az énekes a közelmúltban kijelentette, hogy Jézus Krisztus őrizte meg a kisfia májrákból való felépülésébe vetett hitét. A "Carpool Karaoke" autóverseny szünetében a szervező-házigazda kérésére osztotta meg Bublé tapsztalatait, amelyeket az utóbbi kihívásokkal teli időben éltek át családjukkal és a májrák betegségében szenvedő gyermekükkel.

Bublé elismerte, hogy Noé nevű kisfiának küzdelmeiről nehéz beszélnie. Miután megkapták a rákról szóló diagnózist, a családjuk beköltözött a a Los Angeles-i Gyermekkórházba. Még a fellépéseket is félretetteé két éven át. A sajtó emiatt azt feltételezte, hogy Michael Bublé befejezte énekesi pályafutását.

Hol ő, hol pedig felesége, Luisana Lopilato volt erősebb az életért vívott küzdelemben. Bublé Jézus Krisztusnak és a legjobb orvosoknak adott hálát a felépülésért. Kezdetben ugyan feladták a reményt, de végül rájöttek, hogy Isten tehet csodát a kisfiúkkal.

A világhírű előadó megköszönte az értük mondott és hozzájuk eljutott imákat is. Egész családjuk bízott abban, hogy ha Isten is úgy akarja, megnyerhetik ezt a csatát.

A csatát valóban megnyerték, amelynek lelki nyomairól ma is könnyek között emlékeznek meg.

A cikk teljes terjedelmében itt olvasható.

(forrás: ChristianPost, fotó: Instagram / Michael Buble)

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre