Szeretettel a rák ellen

A zenész és családja az elmúlt években nem kis akadályokkal birkózott meg. Az életért és az egészségért folytatott küzdelem és a felgyógyulás miatti hála is kifejeződött. Az énekes a 2650. csillagot kapta a híres-neves sétányon.

Csillagot kapott Michael Bublé kanadai énekes a hollywoodi Hírességek sétányán. A zenész a 2650. csillagot kapta, a ceremónián pedig kollégái mondtak beszédet, köztük David Foster zenei producer és dalszövegíró, valamint Priscilla Presley, Elvis özvegye is.

“Ki sem tudom fejezni, mennyire szeretem őt, a feleségem, és hogy mennyi mindenen mentünk együtt keresztül. Ő a hősöm, a támaszom. A gyermekeink értelmet adtak az életemnek, akik az ilyen napokat, mint ez is, sokkal édesebbé teszik, mert tudom milyen szépek is az igazán jó pillanatok” – mondta beszédében a kanadai énekes, miközben maga is meghatottan tekintett az őt ünneplők felé.

Természetesen feleség, a színésznő Luisana Lopilato sem tudta visszatartani könnyeit férje szavait hallgatva.

Mint azt már korábban megírtuk, Bublé – kisfiának rákbetegsége miatt – az utóbbi két évben több időt töltött a családjával. Sokan azt feltételezték, hogy nem lép többet színpadra. Michael az ilyen híreszteléseket csak azzal hárította el, hogy

addig marad a pályán, amíg a haláláról szóló hírek meg nem jelennek, bár valószínűleg azok is álhírek lesznek.

Mint ismeretes, két évvel ezelőtt a sztárpár kisfiánál, Noah-nál májrákot diagnosztizáltak, aki egy sikeres operáció és több hónapos kemoterápia után ismét egészséges.

A négyszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző már több mint 75 millió albumot adott el világszerte, koncertjei telt házzal zajlanak. A csillag átadásának hollywoodi ünnepségével egy időben jelent meg az előadó legújabb , 10-ik albuma, amelynek címe: Love.

(forrás: MTI, dailymail.co.uk)

Iratkozzon fel hírlevelünkre