Volner szerint a Jobbikban Vona visszatérését ágyazzák meg

Volner János mai sajtótájékoztatóján levezette, miért gondolja, hogy Vona Gábor hamarosan visszatér pártjába.

Volner János Fülöp Erikkel és Apáti Istvánnal tartott sajtótájékoztatót kedd délelőtt a Parlamentben, ahol azt jelentették be, hogy megkezdték a tárgyalásokat a Mi Hazánk Mozgalommal. “Profi és nemzeti ellenzéki pártot szeretnénk építeni, ezért kezdte meg a Mi Hazánk Mozgalom vezetése a tárgyalásokat hivatalosan is a Jobbikból legutóbb kilépett három országgyűlési képviselővel. Értékrendünk közös, ám stratégiai kérdéseket tisztáznunk kell, ehhez mindkét fél konstruktivitása adott” – számolt be Dúró Dóra, szintén kilépett Jobbikos is a tárgyalások megkezdéséről.

Talán ennél is jóval érdekesebb, hogy Volner nem kevesebbet állított a sajtótájékoztatón, mint hogy Vona Gábornak jelenleg is hatalmas befolyása van a pártban, és a Jobbik központilag ágyazza meg éppen a visszatérését. Volner azt a “Vona Gábor, visszavárunk” elnevezésű Facebook oldal létezésével igyekezett bizonyítani. Volner szerint ezen a Facebook oldalon már jelent meg olyan fotó, amit biztosan tud, hogy jelenlegi Jobbikos készített róla, így számára egyértelmű, hogy a Vonát visszaváró oldalt központilag üzemelteti a Jobbik. Volner szerint egyértelmű az is, hogy Sneider Tamás nem vált be vezetőként.

Az ex-Jobbikos fenyegetett is. Azt mondta, több olyan emberről tud, akik hamarosan konkrét, a Jobbikot érintő információkat fognak világra hozni.

Volner hét elején a Magyar Időknek adott interjújában azt hangoztatta, hogy Sneider Tamás utódja Stummer János lehet, aki jelenleg alelnöki pozíciót tölt be. Stummernek nagyon jó kapcsolatai vannak Vona Gáborral, az egykori pártelnök bizalmi emberének tartják párton belül.

 

 

 
 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre