A Fidesz reakciója Győrffy Balázs EP-képviselő tettére: aki megsérti értékeinket, nem lehet a közösségünk tagja

A Fideszben világos szabályok és értékek vannak, aki ezeket megsérti, nem lehet a közösségünk tagja – reagált a kormánypárt pénteken arra, hogy Győrffy Balázs fideszes EP-képviselő előző éjjel tettlegességig fajuló vitába keveredett egy nővel.

„Győrffy Balázs viselkedésére nincs mentség, aki ilyen vállalhatatlanul és elfogadhatatlanul cselekszik, annak azonnal távoznia kell a közösségünkből” – írta Facebook-oldalán a Fidesz.

A kormánypárt közösségi oldalán megjelent posztban hozzátették: „Nem tűrjük az erőszakot, pláne nem a nőkkel szemben! Aki az értékeinkkel és a szabályainkkal szembe megy, annak nincs helye a közösségünkben.”

(MTI)

Címlapképen: Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke beszél a Közös Agrárpolitika forrásainak megőrzéséért februárban kezdődött és május 17-én zárult aláírásgyűjtés eredményeiről, tapasztalatairól tartott sajtótájékoztatón az Agrárminisztériumban 2019. május 20-án. Csaknem 200 ezren írták alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége (Magosz) által indított petíciót, ezzel tiltakozásukat kifejezve az ellen, hogy Brüsszel az agrárforrásokból támogassa a bevándorlókat, mondta Nagy István agrárminiszter a tájékoztatón. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

'Fel a tetejéhez' gomb