Prófétai zászlózás a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen

Május 14-én és 15-én Lengyelországból és Csehországból érkező testvérek tartanak előadásokat és kötetlen workshopokat dicsőítésről, a 24/7 imádság háza szolgálatról, prófétai zászlózásról és táncról Budapesten. Az előadások között hazai zenei szolgálók dicsőítése és tanítása is hallható lesz. A belépés díjtalan.

2022. május 14–15-én nemzetközi keresztény találkozó lesz a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen (Budapest, VIII. Mikszáth Kálmán tér 1., II. emelet). A Lengyelországból és Csehországból érkezett a külföldi előadók – hazai közösségek és szolgálók mellett – előadást tartanak hitről, evangelizációról és dicsőítésről.

A dicsőítés egy tucatnyi módja a Bibliában

A résztvevők hallhatnak a „prófétai zászlózásról” is, amely talán nem annyira elterjedt, viszonylag szokatlan imamód még a hazai közösségekben. Külön figyelmet szentel a program az Imádság Háza dicsőítő mozgalom tevékenységének bemutatására és annak lelki-szellemi és társadalmi hatásaira. Hangsúlyos témaként az előadások kiemelik majd a nemzetek saját, egyéni dalainak fontosságát, a közösségek építésének szerepét. 

A meghívottak közül érdemes kiemelni a prágai Imádság Háza közösségének tagjaihoz tartozó Mirek Hoblik dicsőítésvezető, valamint a Life4Worship csapatához tartozó Bogdan Kogut előadását. A belépés díjtalan, de érdemes a Facebookon az eseménynél vagy az ott elérhető linken regisztrálni, hiszen a meghívó szerint két teremben legfeljebb 250 fő férhet el. 

 

Itt vannak a Dicsőítő Sziget 2022 fellépői – nem is akármilyen névsor

Essen szerelembe az egyház Jézussal – Kovács Frigyes a Vasárnapnak

Iratkozzon fel hírlevelünkre