Pók Katalin: Megmenteni az országot a Szeretetláng által

Máriaremetén rendezték meg augusztus 31-én a Szeretetláng Fesztivált. A Szeretetláng Mozgalom, Kindelmann Károlyné, Erzsébet asszony nevéhez kötődik. 1961 óta kapott kinyilatkoztatásokat Jézustól és a Szűzanyától, melynek nyomán létrejött egy nemzetközi mozgalom: a Szeretetláng. Ő kapta az Úrral való egység imáját, ami szintén elterjedt az egész világon, már a reformátusok is mondják, de felekezettől függetlenül bárki mondhatja. A rendezvényen is többször elhangzott, pár hónapja Fábry Kornél atya megzenésítette. Igen egyszerű, miközben nagyhatalmú imának tartott a keresztények körében.

Ahogy tavaly a Bazilikában, úgy most Máriaremetén is meglepetésvendégként érkezett Jim Blount amerikai exorcista pap. Mielőtt előadásáról szólnánk, meg kell említenünk az Exodus együttes kiváló játékát, Dariusz Dabrovszki atya beszámolóját arról, hogy Lengyelországban is terjed a Szeretetláng lelkiségi mozgalom. Mészáros Domonkos (OP) atya pedig aranymiséjét celebrálta. Dominik Chmielewski SDB atya Mária harcosairól beszélt, arról a tízezer férfiról, akik a rózsafüzért imádkozzák rendszeresen. A rendezvény egyébként a férfiak rózsafüzérével indult. A katolikusok e mozgalom óta beleszövik az Üdvözlégy imádságba:

„Mária Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk és áraszd szeretetlángod kegyelmi hatását az egész világra.”

Jim Blount prédikált a misén, délután pedig előadást tartott. Ő a Szentlélek erejével prédikál, érezhető a tűz beszédében, ráadásul „látó” ember is. Rögtön közölte, hogy a cél: „megmenteni az országot a Szeretetláng által”. Látta a démonokat, akik remegnek a Szeretetlángtól, mely megvakítja és megkötözi őket. A démon összezavar, általa bűnt követ el az ember. Megimádkoztatta a hallgatóságot, az Egység imája elmondása után békesség érzete szállt mindenkire. Az ima második elmondása az egész országért történt, a gonosz lebénításáért.

Aztán újabb ima következett „Magyarország összes fiataljáért”. Azt mondta, az Úrnak célja van a fiatalokkal, szentté kell válniuk. Csak a szentek boldogok, a többiek nyomorultul érzik magukat. Eközben érezte, hogy a gonosz dühös, hiszen az ima célja, hogy „vegye le a kezét a fiatalokról”. Dariusz Dabrovszki atya beszélt arról, Jim atya előtt, hogy a világot megrázta a bűn, és legnagyobb bűn a hitetlenség. Másrészt nagy baj a családok szétesése, a gyerekek eltávolodása Istentől. Mindez a sátán műve. Ha nem térnek meg, istentelen propaganda terjed, mint a gender, a woke, a neomarxizmus.

Jim Blount továbbá beszélt az ateizmus gonosz szelleméről. Az ateizmusnak ugyanis démonja van. Miután ő ördögűző pap, gyakran mond az ateizmus ellen imát. Beszélt Amerika új szentjéről, egy püspökről, aki igen jó meglátásokat tett erről a témáról. Azt mondta, hogy

az ateizmus nem egy doktrína, hanem egy segélykiáltás, másrészt irracionális, hiszen Isten valóságos.

Isten hamarosan megmutatkozik a világnak, így 5 percig senki nem lesz ateista, mert lelkiismerete megvilágosodik.

Később elmesélte az etióp ateista, kommunista funkcionárius esetét. Elvtársai börtönbe vetették, ahol 10 évig teljes sötétségben volt, nem volt ablak a celláján. Viszont néha olvashatott. Előbb a buddhizmusról olvasott, amit érdekesnek talált, de nem segített rajta. Aztán a hinduizmusról olvasott, amit szintén érdekesnek talált, de nem segített rajta. Olvasott az iszlámról is, de az sem segített rajta. Végül Jézusról olvasott, Istenről, aki emberré lett, meghalt, hogy megmentse Etiópiát. Letérdelt, és azt mondta: én ateista vagyok, ha valóban létezel, mutasd meg magad. Ezt követően 3 éjjel jelent meg neki Jézus egy csodálatos fényben. Azt mondta, „Én vagyok Jézus, és megbocsátom a bűneidet”. Kiszabadítalak téged, hogy tanúságot tegyél rólam. Van azonban, egy feltétel, meg kell bocsátanod ellenségeidnek. Ez volt a legnehezebb, végül kötélnek állt, bebörtönzőjével kibékült, és megbocsátott neki. Azóta járja a világot, és hirdeti Jézust a nagy ateista.

Végül megint imádság következett, méghozzá minden egyes ateistáért Magyarországon. Jim atya azt mondta, legyen a legszentebb ország Magyarország, a második Amerika.

„Ma kérjük az Atyát, hogy küldje el a tüzet. Borítsuk be Istennel az ateistákat. Egész Magyarország térjen meg, ezt kérjük a Szűzanyától. Magyarország Istené, és Isten Magyarországért van”.

Végül egy fontos üzenet következett a keresztényeknek. A Szentlélek azt súgta neki, hogy legyenek örömteli emberek a keresztények. „A szomorúság ateizmus. Az öröm Isten szerint való. Az öröm, a Szentlélek gyümölcse. Ne legyen több zsémbes keresztény, ne legyen több szomorú keresztény”. Az első reggeli imát mindig mondjuk magunkért, az örömért. Idézte Jézust:

„Ezeket azért mondom nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök teljessé legyen.”(Jn15,11)

A zarándokok, csodálatos napot töltöttek Istennel.

Az Úrral való egység imája:
Imádott Jézusom!
Lábunk együtt járjon,
kezünk együtt gyűjtsön,
szívünk együtt dobbanjon,
bensőnk együtt érezzen,
elménk gondolata egy legyen,
fülünk együtt figyeljen a csöndességre,
szemünk egymásba nézzen, és tekintetünk összeforrjon,
ajkunk együtt könyörögjön az örök Atyához irgalomért!
Ámen.

'Fel a tetejéhez' gomb