Megdöbbentő gyermekvédelem Skandináviában

A napokban mutatták be Ábrahám Róbert és Lukács Adorján megdöbbentő dokumentum filmjét „Skandinávia elrabolt gyermekei” címmel. Évekkel korábban cikkek jelentek meg arról, hogy egy Norvégiában élő családtól mind az 5 gyerekét elvették, beleértve a 3 hónapos újszülöttet, túlzott keresztény nevelés miatt. Ennek is utánajártak a film alkotói és sok más horrorisztikus esetnek, amiből kiderül, hogy gyermekvédelem címén, koholt vádakkal valósággal elrabolják a gyerekeket, hogy sok esetben meleg pároknak adják. A film egészen megdöbbentő, egyben fontos figyelmeztetés nekünk, milyen orwelli magasságokba jut, a meleg és LMBTQ-lobbi, rátelepedve az egyházakra, gyermekvédelemre, hogy rájuk erőltesse beteg ideológiáját.

A film alkotói hangsúlyozzák, hogy mindennek alaposan utánajártak, ezek tények, egy muszlim fiatalember információján elindulva, mert kezdetben maguk sem hitték a rémisztő történeteket. Hallani lehetett már évek óta erről, kezdetben a liberális sajtó szellőztette, mindaddig, míg ki nem derült, hogy az LMBTQ-lobbi érdekelt az ügyben. Norvégiában hírhedtté vált a korábban leszbikus vezetővel működő Barnevernet, a norvég család és gyermekvédelmi hatóság. Akinek gyereke van, az fél és nem mer beszélni, mert egy Facebook-bejegyzés után bosszúhadjárat indulhat. Kitalálnak valamilyen indokot, hogy elvegyék a gyereket, vagy akinek már elvették, most elvehetik a gyerekei láthatását is.

Veszélyben vannak a keresztények, mint láthattuk a Bodnarin család esetéből, akiknek bűne a fegyelmezés volt, de kiderült, a túlzott keresztény nevelés volt a fő ok. Feljelentették őket azzal az indokkal, hogy gyakran hordják templomba a gyerekeket, és étkezés előtt imádkoznak. Valószínű tanították őket arra, hogy mi a jó és mi a rossz, voltak szabályok; neveltek. Már a muszlim családok sem mernek fegyelmezni, mert elveszik tőlük a gyerekeket – derült ki a filmből.

Veszélyben vannak a muszlim családok is, akiknél saját hazájukban akár halálbüntetés is jár a melegeknek. Mint kiderül a filmből, valóságos átnevelés folyik, a kor ideológiája szerint. Való igaz, hogy a muszlim országok átestek a ló túlsó oldalára, a homoszexualitás büntetésével, sőt halálbüntetéssel. De mit mondjunk a meleg- és LMBTQ-lobbiról, amelyek legfőbb ideológiává tették a woke eszmét, s ha szükségét látják, megtorolnak, a legmegdöbbentőbb módon, a gyerekek elvételével… Vannak olyan muszlim családok, akiknek gyermekeit meleg pároknak adták. A legvadabb szocializmus, amely az átnevelést fontosnak tartotta, sem csinált ilyet, hogy a legdrágábbat, a gyereket elvegye. Ezek a családok már mennének vissza a háborús övezetekbe is, ahonnan jöttek, csak kapnák vissza a gyerekeiket.

Nem az állam műveli ezt, csak éppen szemet huny afölött, hogy a norvég gyermekvédelmi rendszer az LMBTQ-lobbi kezében van, és valóságos gyermekrablással foglalkozik. Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) gyakran foglalkozik a norvég gyermekvédelemmel. Hogy ezek nem mesék, bár annak tűnik, jelzi, hogy már 38 esetben ítélték el a norvég gyermekvédelmet. A keresztény család ügyében az EJEB 2015-től jár el eredménytelenül, már bekapcsolódott egy keresztényvédő szervezet, az Alliance Defending Freedom (ADF) is a család védelmébe.

Nem egyedülálló eset, ami Norvégiában történik, Svédország is vette a példát, és még drasztikusabban működteti. Ugyanakkor hasonló esetek Németországban és Ausztriában is vannak. Az egyházak is hasonlóan átpolitizáltak a woke ideológia szerint. Norvégiában teljes átalakulás zajlott, az egyházak is az LMBQ-lobbi kezében vannak. Egy norvég templomban például meleg művész kiállítását rendezik meg. És miután kevés gyerek születik ezekben az országokban, sok a meleg pár, elrabolják a gyerekeket. A muszlimokat „emberi keltetőknek”, „humán keltetőgépnek” nevezik. Az elrabolt gyerekek szülei gyakran öngyilkosok lesznek. Itt tart ma a fejlett Nyugat és Skandinávia, ami figyelmeztetés nekünk – mondják a rendezők.

Talán még időben vagyunk. Norvégiában kitörő örömmel fogadták a stábot, mintegy felszabadító csapatnak remélték őket. Hallottak a magyar gyermekvédelmi törvényről, ezt szeretnék maguknak is, legalább visszatérne a rend.

Vannak más példák is, például a válás során egyik fél bevádolja a másikat, nem néznek utána, elveszik a gyereket. Egy norvég anyuka kisgyerekével menekülni kényszerült a gyermekvédelmi hatóságok elől, mert el akarták venni tőle a gyermekét. Bujkált, majd a lengyel konzulátus segítségével Lengyelországba menekítették, azóta is ott él.

Volt olyan, hogy éjszaka közepén kiszállt a hatóság, és olcsón vásárolt, vagy lejárt szavatosságú élelmet talált egy házban, s már vitték is a gyereket. Vagy egy rosszul sikerült rántotta miatt… Ezek koholt vádak, nyilvánvaló, a cél nem a gyermekvédelem, hanem az elvétel. Besúgások, jelentések vannak, mint a szocializmusban. Jelent a fogorvos: nem időben vitte a gyereket, vagy a tanár, hogy túlságosan keresztény, és már viszik is. Túltesz a kommunizmuson, egészen orwelli.

Skandináviának erős keresztény gyökerei vannak, csak vissza kellene fordulni ezekhez a gyökerekhez – vonják le a tanulságot az alkotók.

Örvendetes, hogy létezik Norvégiában az ellenállási mozgalom, akik vissza szeretnének térni az eredeti rendhez. Nyilvánvaló, hogy ez az egész átnevelési célzatú, hogy a következő nemzedék már eleve tapsoljon a melegeknek, legyen természetes az LMBTQ és woke ideológia. Emlékezzünk arra, hogy idehaza az úgynevezett gyermekvédelmi tüntetés főszereplői is melegek és LMBTQ-kötődésűek voltak. Mi nem hagyhatjuk, hogy a gyermekvédelemre itt is rátelepedjen a genderlobbi. Valóban legyen ez nekünk figyelmeztetés!

„Ezt mondd nekik: Életemre mondom – így szól az én Uram, az ÚR –, hogy nem kívánom a bűnös ember halálát, hanem azt, hogy a bűnös megtérjen útjáról, és éljen. Térjetek meg, térjetek meg gonosz utaitokról! Miért halnátok meg, Izráel háza?” (Ez33,11)

Címlapkép: illusztráció. Forrás: freepik

Iratkozzon fel hírlevelünkre