Nem normális világ: twerkelés, drag queenek, szadomazó ruha – Ilyen volt a harisnyás ördögnek öltözött Sam Smith koncertje a Szigeten

Pucérkodás, férfi énekes harisnyás ördögnek öltözve, táncosnők csókváltása, fellépő férfiak twerkelése (erre még visszatérünk), szivárványszínű bunda, SEX feliratú nyaklánc – a beszámolók szerint ilyen és ehhez hasonló showelemekkel tarkította koncertjét Sam Smith, aki vasárnap este Budapesten, a Sziget Fesztiválon lépett színpadra. Magunk nem láttuk, s ennek most nagyon örülünk.

Az Index.hu rajongó beszámolója szerint a harisnyás ördögnek öltözött Sam Smith elnyerte a fesztivál „legaranyosabb előadója” címet. Nos, lelkük rajta… Tényleg, kinek a számára lehet aranyos az ördög?

A beszámoló egyébként nem győzte dicsérni az énekes hangját, a zenészek játékát. Magunk nem hallottuk, ám miután aranyosnak titulálták a harisnyás ördögöt, gyanakodva hiszünk az értékítéletüknek.

A tudósításból kiderül az is, hogy az angol énekes váltogatta a női és a férfi viseleteket, hordott „szadomazó rendőrruhát némi ezüstös prémmel” és „látványos válltöméssel rendelkező fekete estélyit” is.

Természetesen drag queenek is táncoltak a színpadon. Manapság már egy olimpiai megnyitó sincs meg szakállas nők nélkül, úgyhogy ezen már meg sem lepődünk. S talán ez a meg nem lepődés a legborzasztóbb része az LMBTQ-lobbi pusztító hódításának eredményei közül.

Petíciót indítottak a párizsi olimpia megnyitója miatt

Ígértük, hogy visszatérünk a twerkelésre. Utánanéztünk, hogy Önöknek már ne kelljen. Nos, ez egy olyan táncmozdulat, illetve mozdulatsor, amely során az előadó előrehajolva, terpeszállásban, a csípője kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncol, tulajdonképpen rázza a hátsóját. Ezt csinálták Sam Smith férfi táncosai.

Címlapkép: Sam Smith (jobbra) a Sziget Fesztiválon adott koncertje közben. Forrás: Facebook/Index.hu, fotó: Németh Kata

'Fel a tetejéhez' gomb