Keresztény Értelmiségiek Szövetsége: Európa és hazánk jövője a tét, szavazzunk a keresztény értékekre és a hiteles vezetőkre

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) felhívást tett közzé, melyben szavazásra biztat, méghozzá a keresztény értékek iránt elkötelezettek mellett. Hangsúlyozzák, hogy Európa és hazánk jövője a tét. Felszólítanak, hogy szavazzunk a keresztény értékekre és hiteles vezetőkre.

A felhívásban írnak arról is, hogy az EU alapító atyái még a keresztény értékek alapján fektették le az alapelveket, de mostanra a mai képviselők eltértek ettől. Ezért is nagyon fontos, hogy olyan jelölteket támogassunk, akik képviselik ezeket az értékeket. Egyfelől szűkebb pátriárkánkra, a helyi önkormányzati képviselőkre szavazunk, ekkor is fontos, olyanokra adjuk le voksunk, akik képviselik ezeket az értékeket.

Másrészt az EU-s képviselőkre szavazunk, és minthogy az EU-ban megrendültek ezek az értékek, nagyon fontos, hová húzzuk be az X-et. Most az európai közösség jövőbeli irányáról is döntünk. Jelenleg az EU „az eltérő véleményeket súlyosan megbélyegzi, a tradicionális értékek mellett felszólalókat elnémítja”. Ráadásul olyan korszak közepén állunk, mely tele van veszélyekkel és kihívásokkal. Ezért az európai uniós képviselők megválasztása során, a KÉSZ nyomatékosan felhívja a figyelmet, olyan pártot támogassunk, mely képes jövőbe mutató, tartós, nemzeti és keresztény értékeket támogatni. Álljunk ki az európai keresztény civilizáció jövője, a véleménynyilvánítás és vallásgyakorlás szabadsága, a hagyományos családmodell, a kisebbségek jogai, a teremtett világ védelme mellett.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy döntésünk hatással van a közösségünk és az Európai Unió jövőjére. Ne adjunk teret más ideológiák terjedésére, elmaradt szavazatunk által. Olyan vezetőket válasszunk, akik ténylegesen a „keresztény erkölcsiség, az élet tisztelete, a béke és a közjó érdekében munkálkodnak”.

Habár a felhívás részletkérdésekbe nem megy bele, meg sem nevezi a pártot, amelyikre szavazni kellene, mégis egyértelmű az állásfoglalás. Amikor azt írják, ne adjunk teret más ideológiák terjedésére, nyilván arra a liberális ideológiára gondolnak, mely népszerűsíti a gendert, az LMBTQ és homoszexuális propagandát. Brüsszel idáig ezt kérte számon rajtunk, eddig képviselőink harcoltak ez ellen. Szavazzunk olyan képviselőkre, akik ezentúl is hathatósan védik gyerekeinket ezek ellen!

Fontosnak tartja a KÉSZ az élet tiszteletének védelmét is, a kormány eddig jól állta a sarat az eutanázia követelésével szemben. A Momentum meg egyenesen mellette kampányolt az ATV-s vitában, így nyilvánvaló hogy nagy ívben el kellene kerülnünk a rájuk adandó szavazatot. A népszavazást is forszírozzák, mindeddig sikertelenül, ám naponta kampányolva az ATV csatornáján a nagybeteg Karsai Dániellel.

A KÉSZ kérte még, hogy a béke érdekében munkálkodó képviselőkre szavazzunk. Így lassan kialakul a kép, no gender, no war, ami a Békemenet jelszava is volt, és csupán a kormánypárt küzd ellene.

A baloldali, liberális érzelmű ellenzéki pártok, bármit mondjanak is, az EU-nak behódolnak, így ha szavazásra kerül a sor, a genderre, eutanáziára, háborúra, migrációra igent mondanának.

Álljunk a jó oldalra!

„Az igazság békét teremt, és az igazság a nyugalmat és a biztonságot szolgálja örökké.”(Ézs32,17)

Pók Katalin

Címlapkép forrása: freepik


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb