Latorcai Csaba: Boldog 125. születésnapot, Fradi!

Különleges esztendő az idei a magyar labdarúgás történetében, hiszen éppen 125 évvel ezelőtt alapították a Ferencvárosi Torna Clubot – írta Latorcai Csaba, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ügyvezető alelnöke Facebook-oldalán pénteken.

Úgy fogalmazott, hogy a Fradi méltán vált legendás klubbá, hiszen gazdag története számtalan különleges eseményben bővelkedik.

A Fradiról elsősorban a foci jut eszünkbe, pedig a futball mellett kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a nagypályás kézilabda, a jégkorong és vízilabda szakágak is – mutatott rá a kereszténydemokrata politikus.

Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes, a KDNP ügyvezető alelnöke a párt hagyományos országos családi napján a Nógrád vármegyei Héhalmon 2023. őszén. Fotó: Facebook/Latorcai Csaba

Kívánom a szurkolóknak és mindenkinek, aki a sportot szereti, hogy sokáig szurkolhassunk a Ferencvárosnak! Boldog 125. születésnapot, Fradi!

– köszöntötte a népszerű klubot Latorcai Csaba.

Címlapkép: Szirti sas, a Ferencváros kabala madara a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. április 20-án. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb