Nyikos László, Polgárdi polgármestere néhány óra alatt összegyűjtötte az újraindulásához szükséges aláírásokat

Nyikos László, Polgárdi polgármestere, a KDNP Fejér vármegyei elnöke

Nyikos László, Polgárdi városának polgármestere, a Kereszténydemokrata Néppárt Fejér vármegyei elnöke közösségi oldalán jelentette be szombaton, hogy néhány óra leforgása alatt összegyűjtötte a szükséges támogatói aláírásmennyiséget; ismét indul a város polgármesteri pozíciójáért.

“Néhány órával a kezdést követően újra a választási irodába érkeztem, hiszen a reggel felvett ajánlóívek beteltek, így 300+ aláírást a mai napon át is adtam a HVI részére!” – fogalmazott a polgármester a Facebook-oldalán.

A politikus megköszönte a támogatóinak és a csapatának, hogy helyben elsőként adhatta le a jelöltséghez szükséges aláírásokat, ráadásul annak több, mint a dupláját.

“A mai nappal megkezdődött a kampány. Rövidesen bemutatom azokat a személyeket, akikkel közösen kérjük az Önök bizalmát 2024. június 9-én!” – szólt a város polgáraihoz.

“Azért kérjük, hogy támogassák a Szeretem Polgárdit Egyesület csapatát, mert mi vagyunk a garancia arra, hogy a város békében és lendületesen tud tovább fejlődni a jövőben is!” – zárta bejegyzését a polgármesteri székért újrainduló Nyikos László.

Polgárdi polgármestere is részt vett nemrég a KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű kezdeményezésén. A faültetés kapcsán azt mondta, hogy “aki fát ültet, az önző ember nem lehet, mert mindannyian tudjuk, hogy ezeket a fákat valójában nem is magunknak, hanem a jövő generációjának ültetjük.”

A KDNP projektjének polgárdi állomásán a magyar kormány és az önkormányzat közös finanszírozásából, közel egymilliárd forintból új épületet kapott helyi óvoda és bölcsőde elé ültettek fákat. 

Az eseményen szintén jelenlévő Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető alelnöke arról biztosította a polgárdi embereket, hogy a kereszténydemokraták vállalják, hogy az önkormányzati választásokat követően olyan politikát folytatnak helyben, ami megőrzi a Kárpát-medence természeti szépségét és környezetének értékeit.

Latorcai Csaba: Nekünk magunknak is tennünk kell környezetünk és természetünk védelme érdekében!

Címlapkép: Nyikos László, Polgárdi polgármestere, a KDNP Fejér vármegyei elnöke. Fotó: GK

Iratkozzon fel hírlevelünkre