Vácon pár óra alatt közel 1000 támogató aláírást kapott a Fidesz-KDNP

“A gyűjtés megkezdése után pár órával közel 1000 ajánló aláírást kaptunk a váci polgároktól. Vác változást akar, Vác békét akar!” – közölte Facebook oldalán Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Imre Zsolt, Vác jobboldali polgármesterjelöltje a Városháza előtt készült videóban jelentette be, hogy ő és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei nem egész három óra leforgása alatt összegyűjtötték a nyilvántartásba vételhez szükséges aláírásokat.

Közel ezer aláírás gyűlt össze, így a jelöltséghez szükséges aláírásokat a Fidesz-KDNP adta le elsőként a helyi választási bizottságnak.

“A munka nem áll meg, folytatjuk tovább, találkozhatnak velünk az utcán, standoknál, rendezvényeinken, fórumainkon. Várjuk önöket, számunkra fontos a váciak véleménye, mert Vác számunkra az első!” – hangsúlyozta Imre Zsolt.

Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője is büszkén tudatta a követőivel:

“A Fidesz-KDNP váci jelöltjei pár óra alatt összegyűjtötték az ajánlásokat és leadták a helyi választási irodának. Köszönjük a támogatást, folytatjuk!”

Rétvári Bence, miniszterhelyettes, a KDNP alelnöke a 2022-es országgyűlési választások alkalmával fölényes győzelmet aratott Pest vármegye 4. számú választókörzetében. Közel 31000-en szavaztak rá, így a szavazatok 55,46%-át kapta. A második helyen a váci baloldali összefogás jelenlegi alpolgármestere, Inotay Gergely végzett, aki majdnem 12000 szavazattal maradt alul.

Címlapképen: Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP váci polgármesterjelöltje és Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője a támogatói aláírásgyűjtések közben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre