Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre – VIDEÓ

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

De jól áll Önnek a némaság, mert legalább addig sem tesz újabb kamuígéreteket. Bezzeg, amikor Gyurcsányékkal kell jópofizni, akkor nem ilyen hallgatag – jegyezte meg a kormánypárti jelölt. A videón közzétett szöveg szerint Karácsony Gergely elnémult attól a 7 ponttól, amivel Szentkirályi Alexandra kivezetné Budapestet a Gyurcsány-korszakból.

A kormánypárti jelölt szerint a főpolgármester választ adhatna például arra, hogy hová tűnt másfél milliárd forint a Lánchíd felújításából, mit csinált az elmúlt 5 évben a panaszkodáson kívül, miért volt olyan boldog Gyurcsánnyal a színpadon, hol vannak a megígért P+R parkolók, és hány fok lesz a 3-as metrón idén nyáron – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán.

A címlapképen Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kiemelt árstop-ellenőrzésekről tartott sajtótájékoztatón az Igazságügyi Minisztériumban 2023. május 19-én.
MTI/Kovács Tamás

Iratkozzon fel hírlevelünkre