Katolikus iskolák pedagógusainak rendeztek röplabdaversenyt

Katolikus fenntartású iskolák pedagógusai számára rendeztek szombaton röplabdaversenyt Gyöngyössolymoson. A sportértéke mellett a torna remek lehetőségeket biztosított a sportág népszerűsítésére, a közösség formálásra és a baráti kapcsolatok ápolására is – számolt be róla az Egri Főegyházmegye honlapja.

A beszámoló kiemeli, hogy a feszes iskolai élet mellett ritkán adatik meg más iskolák pedagógusaival találkozni, beszélgetni, sportolni és nevetni.

A gyöngyösi Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium, az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola és a házigazda Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI részvételével zajlott a bajnokság.

“Nagy örömünkre szolgált, hogy Marci atya (Barta Márton gyöngyösi káplán) is csapatunkat erősítette. A mérkőzéseken mindenki erőn felül teljesített, szoros lett a végeredmény. A Bottyán csapata legyőzhetetlennek bizonyult, ezért az oklevél mellett ők vihették haza a vándorserleget is. Solymos ezüstéremmel, Adács bronzéremmel gazdagodott. A torna után minden résztvevőt vendégül láttunk egy ebédre iskolánk éttermében. Jó hangulatban telt a délelőtt, reméljük, jövőre is megrendezésre kerül a verseny” – írták a szervezők.

Címlapkép forrása: Egri Főegyházmegye

Iratkozzon fel hírlevelünkre