Vejkey Imre: Az egyesített baloldal nem mást akar, mint lerombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását

Tegyünk meg mindent azért, hogy 2024-ben újra a világosság erői győzzenek a sötétség erőivel szemben az önkormányzati és európai parlamenti választásokon! – erre szólított fel Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese csütörtökön pártja “Ültessünk, hogy élhessünk!” elnevezésű faültetési akciósorozatának győri állomásán.

Az igazi Európa ugyanis a kereszténység védjegyét viseli magán, ez pedig a nemzetállam és a klasszikus ókori görög-római hagyományokból merítkezik – közölte a politikus.

Ne adjuk fel tehát szabadságunkat és Istenbe vetett hitünket!

– hangoztatta.

Tegyünk meg mindent azért, hogy 2024-ben újra a világosság erői győzzenek a sötétség erőivel szemben az önkormányzati és európai parlamenti választásokon! – mondta Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese az “Ültessünk, hogy élhessünk!” elnevezésű faültetési akciósorozat győri állomásán. Forrás: Facebook/KDNP

Vejkey Imre a jelenlévőket a magyar kormány nevében köszöntötte, amely megfogalmazása szerint “Európa őrállójaként” most is vívja harcát, és hisz abban, hogy Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.

Azt mondta, a “progresszív liberális vírusnak”, amely Európára szabadulna, az ellenszere, hogy nemet kell mondani az illegális migrációra, a “genderre” és a háborúra.

Figyelmeztetett arra is, hogy

Európa mai vezetői a magyar baloldallal egybeforrva a családokkal akarják megfizettetni a háború és saját deviáns ideológiájuk árát.

“A június 9-i választási küzdelem ellenük, az Isten-haza-család hármas igazságának védelméről szól, amit ők végképp el akarnak törölni, még ha olykor báránybőrbe is bújnak” – fogalmazott.

Vejkey Imre (b2) azt mondta, a “progresszív liberális vírusnak”, amely Európára szabadulna, az ellenszere, hogy nemet kell mondani az illegális migrációra, a “genderre” és a háborúra. Forrás: Facebook/KDNP

Vejkey Imre kiemelte, hogy a marxizmus és a keresztény hit összeférhetetlen, a balliberálisok által képviselt újkori marxizmus pedig olyan rendszert épít, amely Istent már a lélekből is el akarja tüntetni. Ebben a helyzetben kereszténydemokráciára van szükség – hangsúlyozta a frakcióvezető-helyettes.

Azt mondta, az egyesített baloldal nem mást akar, mint lerombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását.
Ezzel szemben a Fidesz-KDNP a szív és a szenvedély programját képviseli

– hangoztatta Vejkey Imre.

Pergel Elza, a KDNP győri szervezetének elnöke, a város alpolgármestere arról beszélt, hogy az elültetett gyümölcsfák szeretetet hordoznak. Forrás: Facebook/KDNP

Pergel Elza, a KDNP győri szervezetének elnöke, a város alpolgármestere azt mondta: az elültetett gyümölcsfák hordozzák azt a szeretetet és hitet, amelyet a győri kereszténydemokraták éreznek mindenki iránt.

(MTI)

Címlapkép: Vejkey Imre, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezető-helyettese és Pergel Elza, a KDNP győri szervezetének elnöke, a város alpolgármestere az “Ültessünk, hogy élhessünk!” elnevezésű kezdeményezés győri állomásán, a Zöld utcai lakótelep és tó közelében 2024. április 4-én. Forrás: Facebook/KDNP

Iratkozzon fel hírlevelünkre