Romániában is az egyik legnézettebb film lett a Most vagy soha! a „forradalmi hétvégén”

Előkelő helyezést ért el a Most vagy soha!, a forradalom filmje a romániai mozikban. A legfrissebb szakágazati statisztikák (www.cinemagia.ro) szerint a pénteken először bemutatott filmek rangsorában csak a Kung Fu Panda 4. családi vígjáték előzi meg a Lóth Balázs rendezte film nézettségét, ami ennek alapján 11 ezer nézővel a második a premier filmek sorában a romániai mozikban – mindezt három nap alatt érte el az alkotás.

Ugyanakkor az összes, a romániai moziban megtekinthető film közül a Most vagy soha! lett a harmadik legnézettebb film a „forradalmi hétvégén”.

Fontos adalék még, hogy a forradalom filmje romániai viszonylatban megelőzte az eddigi legnagyobb nézettséggel bíró nyitó hétvégét felmutató magyar filmet, a Semmelweist is.

Most vagy soha! (magyar történelmi kalandfilm, 135 perc, 2024.) A stáblista: rendező: Lóth Balázs; forgatókönyvíró: Kis-Szabó Márk, Rákay Philip , Szente Vajk; zene: Gulya Róbert; szereplők: Horváth Lajos Ottó, Jászberényi Gábor, Berettyán Nándor, Mosolygó Sára, Fehér Tibor, Roland Bordás; operatőr: Dobos Tamás; producer: Fülöp Péter, Csincsi Zoltán, Kriskó László, Rákay Philip; romániai forgalmazók: Taylor Projects, A Vándormozi.

Címlapkép: Jelenetfotó a Most vagy soha! című filmből – Márciusi ifjak a Nemzeti Múzeumnál. Forrás: a Taylor Projects és A Vándormozi

Iratkozzon fel hírlevelünkre