Ungváry Zsolt: Az aberrációk ellen tüntetők valójában egyetértenek a kormánnyal

A politikában sokszor nem a valóság, hanem annak interpretálása, a kezdeményezés átvétele a legfontosabb. A szavak, a tettek, az irányok meghatározása. Egy-egy ügy kifutása ettől függ, nem az igazságtól, mert az általában senkit sem érdekel, csak a voksokra, támogatásra váltható haszon, illetve az ellenfél megbélyegzése, kategóriákba való beszorítása, megalázása, megsemmisítése.

Már a rendszerváltást is sikerült kisiklatni azzal, hogy a négyigenes népszavazásba betettek három olyan kérdést, amiben mindenki egyetértett, hogy elrejtsék a negyediket, a legfontosabbat: csak az országgyűlési választások után, a parlament válasszon köztársasági elnököt, ne a nép. Ezzel elvágták Pozsgay Imre és így a nemzeti baloldal diadalának lehetőségét, ezzel egyben a sorsdöntő kérdésekben a konszenzus kialakításának esélyét. És igen, azóta közvetetten, a képviselők útján választjuk a köztársasági elnököt, akinek hibái és felelőssége ezzel nem a népre, hanem az őt jelölő pártokra hullanak vissza.

Emiatt Novák Katalin sem lehetett teljesen a maga ura, és nem maradt ideje és lehetősége végig vinni az ügyet a teljes tisztázásig. A politika egyébként sem szereti a részletes, pontos válaszokat, a leegyszerűsítésekből él. Könnyű volt felépíteni az egész hecckampányt arra, hogy a kormány által támogatott elnök kegyelmet adott egy pedofilnak, ami egyszerűen nem igaz. Azok a pártok, amelyek hallgattak például B. Zsolt gyalázatos ügyeinek napvilágra kerülésekor, és nem emlékszem, hogy ennek a gátlástalan pedofilnak a minél példásabb megbüntetéséért kivonultak volna az utcára, most hirtelen felfedezték magukban a gyermekvédőt.

Végig nézve a szónokokon, nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy az influenszerek egy része voltaképpen saját maga ellen tüntetett, amikor az aberrációk visszaszorításának igényével csődítette össze híveit. Persze a baloldal igénye nem a valóban a gyermekekre veszélyt jelentő „felvilágosítók”, abúzálók visszaszorítása, hanem egy szimpla kormánygyalázás.

A genderpárti ellenzék most rájátszik arra, hogy a magyar társadalomnak fontos a gyerek és utálja az aberráltakat. Úgy tesznek, mintha ők védenék a kormánytól és ezektől a fura teremtményektől a gyerekeket, miközben ők maguk terjesztik YouTube csatornáikon a mételyt. Saját bűneiket és defektusaikat kivetítik a kormányra, majd megvédik saját maguktól a velük együtt tüntetőket. A pedofil homoszexuálisok elleni felháborodott performanszon két nyíltan homoszexuális (Gulyás Márton, VV Zsolti) vitte a szót. Ki érti ezt?

Nehogy már mi keveredjünk abba a szerepbe, hogy védjük a pedofíliát, miközben a minden szexuális aberrációnak teret nyitók hirtelen a gyerekek védelmezői lettek. Elvették tőlünk a bibliai szivárványt mint csodálatos szimbólumot, most egyszeriben ők lesznek, akik megvédik a hagyományos értékeket a gonosz konzervatívoktól?

A kínosan alacsony szellemi és kifejezhetetlenül mély erkölcsi színvonalon álló balliberálisok egyik legszélsőségesebb képviselője, Cseh Katalin (ő az, akinek a magzatok legyilkolásáról a botmixer jutott eszébe és az is ő, aki folyamatosan lobbizik az Európai Parlamentben, hogy Magyarországnak ne fizessék ki a jogos támogatásokat) azon örvendezik a The Guardianban megjelent véleménycikkében: végre itt az a szuper botrány, amibe Orbán Viktor belebukik.

(Vajon hogyan keveredik valaki oda, hogy egy jelentős angol lapban véleménycikke jelenjen meg, miközben a magyar kormánytagok sajtóhelyreigazítási kérelmeit rendszeresen visszautasítják a legordasabb hazudozások után is?) Az is sokat elmond, hogy ezek a nagy demokraták rég nem a választásoktól várják ellenfeleik bukását, hanem valamilyen ügyesen felturbózott botránytól. De hát hol van itt a skandalum?

Nem is értjük, ki hol áll és mit akar. Miközben tízezreket rántanak össze egy homoszexuális pedofil vélt segítőjének amnesztiája ellen, aközben azon sajnálkoznak, hogy az LMBTQ lobbit háttérbe akarják szorítani.

Ha még szigorúbb gyermekvédelmet akarunk, akkor meg is van a közös platform. Hiszen mindannyian ezért küzdünk. Nézhetjük úgy is, hogy elismételték, amit a keresztény-nemzeti oldal évek óta képvisel. Vagyis elmondhatjuk, hogy ez voltaképpen egy kormánypárti tüntetés volt.

A címlapképen résztvevők az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartott tüntetésen Budapesten, a Hősök terén 2024. február 16-án.  Fotó: Vasarnap.hu/Szennyes Krisztián

Iratkozzon fel hírlevelünkre