Jótékonysági koncerttel támogatják a Tamási Áron Gimnázium bajba jutott közösségét a kézilabdázók

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) és az Együtt növünk fel! Alapítvány a Tamási Áron Gimnázium számára szervez jótékonysági koncertet február 10-én, szombaton 18 órától. Az adományokat a bajbajutottaknak ajánlják fel – hívta fel a figyelmet a Székelyhon.ro.

A koncertet a székelyudvarhelyi városháza Szent István termében tartják.

A gyűjtéssel egybekötött zenei rendezvényen bárki felajánlhatja adományát.

A felajánlások nem a gimnázium diákotthonának rekonstrukciójára, hanem kifejezetten az iskola bajba jutott közösségének, a tanároknak, diákoknak és családjaiknak adják át.

A jótékonysági koncerten fellép a Junior Príma-díjas Török Tilla népzenész, népdalénekes, Fábián Zoltán zenész és Thököly Vajk költő, előadóművész. Dobosként fellép Juhász István, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója is.

A koncert szervezői az MKSZ és alapítványa, az Együtt növünk fel!, támogatói Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és a Petőfi Program.

Potápi Árpád János: A magyar kormány minden lehetséges támogatást megad a kárt szenvedett székelyudvarhelyi gimnáziumnak

Címlapkép: A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának összeomlott épületrésze 2023. december 19-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

Iratkozzon fel hírlevelünkre