A Grammy-díjas popsztár a mai napig bánja, hogy abortuszon esett át

Kaya Jones, az egykori The Pussycat Dolls énekesnője is csatlakozott a San Franciscó-i Élet Menetéhez. Egykori cselekedetei dacára, vagy talán éppen annak hatására: ma már az abortusz ellen emel szót.

Az énekesnő egy San Franciscóban megrendezett eseményen osztotta meg történetét a nyilvánossággal. Hangsúlyozta, fiatalabb korában hozott döntései kitörölhetetlen űrt hagytak benne, megbánta, ami történt.

Kaya Jones 16 évesen esett át első abortuszán, utóhatását így írta le:

mintha valaki elvett volna valamit, ami mindig is a testemben volt.

Arról is beszélt, elvetélt gyermekeinek nem lehet születési ideje, halálozási dátuma, és nincsenek sírok sem, amelyeket meglátogathatna, ahol meggyászolhatná őket.

Jones 2019-ben Grammy-díjat nyert a gospel előadóval, Jason Crabb-bel közös munkájáért. A pályafutása során megszerzett hírnév és a gazdagság kapcsán annyit mondott:

Nem számít, mennyi pénzed van, nem számít, milyen hírnevet szerzel… egyik sem hozza vissza a gyermekeidet.

A kanadai származású énekesnő felidézett egy sorsfordító pillanatot, egy fellépése során két fiatal lány csodálata kinyilatkoztatást váltott ki belőle:

Az Úr azon a napon arra használta őket, hogy beszéljen hozzám. Ez a meggyőződés mélyen a szívembe hatolt

– mondta. Hozzátette, e találkozás késztette arra, hogy belássa, korábban könnyelmű értékrendet közvetített a rajongóinak.

Jones meggyőződéssel szólt a hallgatóságához, imát sürgetve az abortuszpárti ellentüntetőkért, és azt hangsúlyozva, hogy ők talán nem értik meg, milyen súlyos cselekedet az “Isten képmására teremtett” lények abortusza.

Amikor elvetetsz egy gyermeket, Isten egy darabját ölöd meg. Szó szerint a Sátán keze és lába vagy

– mondta.

Forrás: aleteia.org

Címlapkép: Facebook/Kaya Jones

Iratkozzon fel hírlevelünkre