Megdöbbentő tanúságtétel: Lehet Isten áldása a nem kívánt terhesség

A gyermek „Isten áldása” még akkor is, ha egy anya nem tervezte azt a terhességet – fogalmazott az énekesi babérokra törő Raisa az EWTN Newsnak adott interjújában egy életvédő eseményen.

Raisa egy életvédő eseményen, a Life Fest-en adta elő saját szerzeményét, a “Madre” című dalt, majd tanúságtételében arról is beszélt, hogy hogyan nézett szembe a nehézségekkel, miután váratlanul teherbe esett ikerlányaival. A feltörekvő énekesnő ekkor találkozott az Élet Nővérei (Sisters of Life) nevű szervezettel, amelynek missziója, hogy bajba jutott édesanyákat segítsen át a válságos időszakon.

Mint mondta, neki is nehéz volt szembenéznie azzal, hogy váratlanul esett teherbe, és nem tervezte az anyaságot. Ráadásul magas kockázati besorolást kapott, ami azt jelentette, hogy felkínálták neki az abortusz lehetőségét.

Raisa az életet választotta, és ikerlányai mellett döntött “határozott nem”-mel felelve azoknak, akik el akarták vele vetetni ezt a terhességet, és ma már azt mondja, hatalmas áldásnak tartja a babákat.

“Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt mondták, a magas kockázat miatt … [hogy] fontolóra kellene vennem az abortuszt. Ekkor azt mondtam: “Határozottan nem. Ez nem fog megtörténni” – fogalmazott beszédében, hozzátéve, hogy ezt ma már “Isten áldásának”tartja.

Arról is beszélt, hogy ekkoriban hallott a Sisters of Life nevű szervezetről és küldetésükről, hogy a bajba jutott várandós anyákat segítenek.

A nő ekkor úgy döntött, hogy elmegy a nővérekhez és megismeri őket. Ott pedig számára egyértelmű jelet kapott Istentől, hogy jó helyen jár: már régóta nem bírt enni, és ott először evett egy jóízűt. Ekkor eldöntötte, hogy oda költözik a nővérekhez, s a segítségükkel néz szembe a nehézségekkel. Ma pedig már boldog édesanyja ikerlányainak, és elkötelezetten beszél arról, hogy az élet kincs és a nem kívánt terhesség is lehet áldás az életben.

A Sisters of Life küldetése „az abortusz által veszélyeztetett nők szolgálata, támogatása és források biztosítása ahhoz, hogy önmaguk és gyermekeik számára is az életet választhassák. A szervezet szervez hétvégi lelkigyakorlatokat,  evangelizál, főiskolai hallgatókhoz szól és azokat a nőket is segíti, akik azért szenvednek, mert abortuszuk volt, hogy végül “találkozhassanak Jézus Krisztus gyógyító irgalmával.”

Forrás: churcpop.com

Címlapkép forrása: sistersoflife.org

Iratkozzon fel hírlevelünkre