Latorcai Csaba: Ismét elgurult a dollárbaloldal gyógyszere az Európai Parlamentben

Ismét elgurult a dollárbaloldal gyógyszere az Európai Parlamentben – írta Latorcai Csaba, a Kereszténydemokrata Néppárt ügyvezető főtitkára, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára Facebook-oldalán csütörtökön.

Most éppen a momentumos Cseh Katalinnal az élen a demokratikus kormányzást megkérdőjelező, aljas rágalmakkal illetik hazánkat, illetve továbbra is blokkolják a nekünk járó uniós források még ki nem fizetett részének utalását, és követelik Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztését – fogalmazott a kereszténydemokrata politikus.

Mindezt azért, mert nemet mondunk a háborúra, az illegális migrációra és a genderőrületre

– tette hozzá.

Latorcai Csaba így folytatta bejegyzését:

Érteni véljük a baloldal hisztérikusan görcsös és óvodás szintre süllyedt, folyamatos feljelentgetését, mert az ő szempontjuk mindössze egy dologra fókuszál: minél több dollárért, minél nagyobb kárt okozni Magyarországnak és a magyar embereknek.

Az államtitkár emlékeztette a baloldalt az elmúlt választások eredményeire:

Lehet szembe menni a választói akarattal, de Virág elvtárstól tudhatnák, hogy a tények makacs dolgok: zsinórban négy választás, négy pofon. Szép „siker”. Ez maradt nekik.

Júniusban újból megálljt kell parancsolnunk a dollárbaloldal ámokfutásának! – írta végezetül.

Címlapkép: Latorcai Csaba, a Kereszténydemokrata Néppárt ügyvezető főtitkára, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára. Facebook/Latorcai Csaba

Iratkozzon fel hírlevelünkre