Connect ifjúsági konferencia

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a CONNECT névre keresztelt ifjúsági konferencia, ahol három napon keresztül mély és inspiráló tanítások, dicsőítések és nem utolsó sorban még a tudomány is megjelenik.

A Connect mottója „Úton az igazság felé”, ezáltal a szervezők sok szeretettel invitálják az érdeklődő fiatalokat, hogy együtt fedezzék fel a hit, az érzelem, a tudomány és a dicsőítés izgalmas egyvelegét. Mindemellett személyes élettörténetek, Bibliai példázatok, igazságok megosztása, továbbá különböző játékok is a program részét képezik majd.

A helyszínen étkezési lehetőség is biztosított, így semmi nem zavarhatja majd meg lelkünk és szellemünk felüdülését.

„A CONNECT egy olyan alkalom, ahol együtt tapasztalhatjuk meg Istent, mélyülve a hitünkben, megosztva gondolatainkat másokkal.”

Néhány személyes visszajelzés a résztvevőktől az előző évi Connect konferenciáról:

▪️Isten csodálatos és hatalmas a kegyelme!
▪️Azt éreztem, hogy a dicsőítésen keresztül vagyok a legközelebb hozzá.
▪️Az első dal első pillanatában a könnyem is kicsordult.
▪️Egy ideje egyre jobban közeledek Istenhez.
▪️Azt az üzenetet kaptam, hogy ki kell békülnöm az apámmal.
▪️Ez a nap az volt, amikor úgy éreztem, hogy végre le tudom törni azt az utolsó láncot, ami távol tart az Istennel való teljes kapcsolattól, és végleg megtudok szabadulni a függőségemtől.
▪️Rengeteg ötletet kaptam és sok mindent helyre tudtam tenni magamban.

A három napos konferencián olyan keresztény könnyűzenei előadók is közreműködnek majd a zenei szolgálatban, mint a kendőzetlen őszinteségű szövegeiről elhíresült rap előadó Tibes, az énekes-dalszerző Révész Dániel, valamint a Kovács K. Zoltán Alapítvány „koncertjellegű videófelvétel” pályázatának egyik nyertese, támogatottja Baranyi Barnabás.

Helyszín: Kálvin Téri Református Általános Iskola
Regisztráció: https://forms.gle/jpu3No8CDajZfoXLA
Facebook esemény: https://fb.me/e/6TmRwfqPL

Iratkozzon fel hírlevelünkre