Margaret Thatcher tanácsát követi öltözködés terén Navracsics Tibor


Hirdetés

Navracsics Tibort egy bevásárlóközpontban érte utol egy TikToker, nevezett Stickyboi. Kiderült, annak idején, hova járt szórakozni a mára területfejlesztési miniszterré lett KDNP-s politikus. Sőt, öltözködési rafinériák is szóba kerültek. 

Navracsics Tibor a hiphophoz kötődő fiatalember kérdésére elmondta, politikusként igyekszik úgy öltözni, hogy választói büszkék legyenek rá. A miniszter hozzátette, hogy ebben nem más, mint Margaret Thatcher, az Egyesült Királyság egykori miniszterelnök szavai szerint jár el.

Az edzőcipőkre térve kiderült, Navracsics Tibor a manapság divatos, limitált darabszámban gyártott sneakereket nem keresi, nem hord ilyen cipőket. Persze átlagos edzőcipőt felhúz azért időnként.

A kereszténydemokrata politikus elmondta, hogy gimnazista-egyetemista korában – amikor is éppen a bizonyos új hullám időszaka tombolt a zenében – el-ellátogatott zenés-táncos szórakozóhelyekre. Bulizott az Orczy-kertben, majd később, a kilencvenes évek elején megfordult a Picasso Point és a Zöldség Gyümölcs nevű egységekben is.

Megjegyezte, mostanában ilyesmire nincs ideje.

Talán azért, mert éppen a Magyarországnak járó uniós pénzek lehívásával foglalkozik. Csütörtökön írtunk erről, s látható, ebben kifejezetten jó.

@stickyboi__

Drippy🫡 #sticky #fitcheck #navracsicstibor #magyar #viral #nekedbe #hungarytiktok #foryouba #drip

♬ Her Way (Sped Up) – PARTYNEXTDOOR

Címlapkép: Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a KÉSZ és a KDNP tatai fórumán, archív. Fotó: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

'Fel a tetejéhez' gomb