Több tízezer anyuka bojkottálja a Macy’s hálaadásnapi felvonulását a transz és nem bináris előadók miatt

Több mint 30 000 ember (többségében édesanyák) írt alá egy petíciót az éves „Macy’s Thanksgiving Parade” elítélésére, mivel a közelgő eseményen transznemű és nem bináris előadók is szerepelnek majd.

Amerika egyik legnagyobb áruháza a Macy’s évente rendez hálaadás napi felvonulást, amely idén transz- és nem bináris nemű fellépőkkel készült. A One Million Moms szervezet által indított petíció azzal érvel, hogy a felvonulás a liberális LMBTQ+  nézeteket fogja a közönség elé terjeszteni, amelyet televízión keresztül is tudnak majd követni.

Az esemény megakadályozására alakult csoport szerint az áruház nem a gyermekek érdekeit képviseli és szégyennek tartják, hogy a Macy’s támogatja az ilyen fajta szórakoztatást. Mások kritizálták azt is, hogy az LMBTQ+ propaganda már az olyan nemzeti ünnepekbe is beszivárog, mint a hálaadás.

A Macy’s Day Parade először 1924-ben indult, és több mint 50 millió néző, valamint több mint 3 millió résztvevő követte. Az idei felvonuláson két Broadway-musical is szerepel majd, mindkettőben transznemű és nem bináris előadók játszanak főszerepeket.

Kristen Waggoner a Szabadságvédő Szövetség elnökének véleménye szerint

nem a vállalati márkáknak kellene propagandát folytatniuk a gyermekeken.

Továbbá kiemelte, hogy a transznemű ideológia a társadalom és a kultúra különböző területein terjed. Erre az elnök a Disney-t és az iskolarendszert hozta fel példaként, amelyeknek köszönhetően a szülők tudta nélkül folytatnak propagandát a gyerekekkel szemben. Meglátása alapján összezavarják őket kik is ők, és kiknek teremtette őket Isten.

Forrás: christianheadlines.com

A címlapkép forrása: Facebook/Macy’s Thanksgiving Day Parade 2023

Iratkozzon fel hírlevelünkre