Tagle bíboros Kocsis Fülöp Instagramján üzent a magyar fiataloknak

Luis Antonio Tagle manilai bíboros, a Népek Evangelizációja Kongregációjának prefektusa Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita Instagram-csatornáján keresztül üzent a magyaroknak.

A közvetlenségéről és őszinteségéről ismert Luis Antonio Tagle bíboros a misszió világnapján, október 22-én, vasárnap fogadást rendezett A misszió íze címmel a Pápai Orbán Egyetemen. A fogadásra Kocsis Fülöp érsek-metropolitát is meghívta. A hajdúdorogi főpásztor megkérte Tagle bíborost, hogy küldjön egy rövid üzenetet a magyaroknak. A videót Kocsis Fülöp érsek meg is osztotta Instagram-csatornáján.

Kedves testvéreim a magyarországi egyházban, különösen ti, fiatalok! A missziós vasárnap alkalmával benneteket is arra kérünk, hogy imádkozzatok a missziókért, hogy tudatosuljon bennetek, hogy minden megkeresztelt ember meghívást kapott Krisztus követésére, hogy ezáltal Krisztus misszionáriusa legyen, társ a szeretetben – különösen azok felé, akiknek a legnagyobb szükségük van Krisztusra az életükben. Számítunk rátok! Isten áldjon meg benneteket!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kocsis Fülöp (@fuloptestver) által megosztott bejegyzés

Forrás: Kocsis Fülöp/Instagram

A címlapképen Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek-metropolita felszenteli a romániai Nagypeleske felújított görögkatolikus templomát 2021. október 1-jén.
MTI/Balázs Attila

Iratkozzon fel hírlevelünkre