Karácsony Gergely főpolgármester szembemegy a valósággal

Karácsony Gergely főpolgármester szembemegy a valósággal és a józan ésszel az általa alapított 99 Mozgalom támogatásának ügyében – mondta Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlésben.

Wintermantel Zsolt napirend előtti felszólalásában arról beszélt: a főpolgármester még mindig azt állítja, hogy csócsáljuk a jogszerű adománygyűjtést”, és még mindig mikroadományoknak hívja a friss, ropogós, sorszámfolytonosan kötegelt ötven és száz eurósokat, amelyek fizikailag sem férnek bele a ládába.

Karácsony Gergely szembemegy a józan ésszel is, élő ember nincsen, aki elhinné a főpolgármester sztoriját, hogy ládikákba gyűjtötték Mari nénik és Józsi bácsik kicsi összekuporgatott adományait” – jelentette ki a politikus, aki szerint Karácsony Gergelynek volt ideje, elmondhatta volna magától az igazi történetet, válaszolhatott volna a kérdésekre, de más utat választott. Karácsony Gergelynek már késő ebben az ügyben, ráégett ez a ládikás sztori” – mondta Wintermantel Zsolt.

(MTI)

A címlapképen Karácsony Gergely fõpolgármester (k), Kiss Ambrus (független) általános főpolgármester-helyettes (b) és Számadó Tamás főjegyző (j) látható a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2022. november 30-án. Fotó: MTI/Soós Lajos

Iratkozzon fel hírlevelünkre