Hollik István: Gyurcsány a külföldről pénzelt baloldal vezére

Gyurcsány

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nagyinterjút adott a HVG-nek, melyben többek közt arról beszélt, hogy még 20 évre tervez a politikában maradni. Erre Hollik István Facebook-oldalán reagált, aki szerint a baloldali vezérnek továbbra sincsenek gátlásai. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc HVG-nek adott nagyinterjújából az derül ki, az őszödi szemkilövető továbbra is itt van köztünk. Most is ő a főnök, a külföldről pénzelt baloldal vezére, ő jelöli ki merre van az előre.

Gyurcsány Ferenc hosszú távra tervez, esze ágában sincs feladni és visszavonulni, még annak ellenére sem, hogy a magyarok 13 éve sorozatosan megerősítik választásról választásra, hogy nem kérnek belőle és a dollárbalos sleppjéből, miután tönkretették az országot 2010 előtt

– fogalmazott Hollik István. Úgy folytatta, hogy Gyurcsánynak gátlásai továbbra sincsenek: kijelentette, hogy amíg nem ő kerül hatalomba, addig minden eszközzel akadályozni fogja a Magyarországnak és a magyar családoknak és tanároknak jogosan járó uniós források kifizetését.

A baloldalon egy főnök van. Gyurcsány a neve. A magyarok őt már jól ismerik. Továbbra sem kérünk belőle

– fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A címlapképen Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki elõválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
MTI/Mohai Balázs

Iratkozzon fel hírlevelünkre